bende haberi facebookta okudum münevverin yakınları tarafından yazılmış diğer okuduklarım ise ..............
komşular konuşmuşşşşşş
o kızın çığlıkları kulaklarımdan bir an bile gitmiyor demiş ve anlatmış bi takım şeyleri
cemin babası ilk tutuklandığında hani serbest bırakılmıştı ya
gülerek .
SİZ ŞİMDİ BENİM TELEFONLARIMIDA DİNLERSİNİZ DEMİŞ
diğer olayda münevver cemi lavren adlı bir kızdan kıskandığı
bende bakıyım face de.. Insallah yakalanmıstır,yarın mügeyı ızlemek lazım..
ah dogru ya...-tatlicadiarzu-yarın müge yokki şeker.pazartesi beklicez artıkkkkafamçokkarıştı
müge anlı inşallah konuyu işler
bu hafta gelen muhammedin anne baabsı gibi kişilerden çıldıracak yoksa kadın
ben bu haberleri facebooktan aldım umarım doğrulanır
umarım doğrudur
komşularda nerdeymiş 2 aydır. vicdanı şimdimi tak etmiş. madem duymuş çığlığı niye polisi aramamış hemen.
bende haberi facebookta okudum münevverin yakınları tarafından yazılmış diğer okuduklarım ise ..............
komşular konuşmuşşşşşş
o kızın çığlıkları kulaklarımdan bir an bile gitmiyor demiş ve anlatmış bi takım şeyleri
cemin babası ilk tutuklandığında hani serbest bırakılmıştı ya
gülerek .
SıZ ŞıMDı BENıM TELEFONLARIMIDA DıNLERSıNıZ DEMıŞ
diğer olayda münevver cemi lavren adlı bir kızdan kıskandığı
of ya çok kötü oldum...kızcağızı hemen öldürmemiş demek ki...yani önce bayıltıp sonra sessizce kesti diye düşünüyordum...çığlıklar ah canım benim ne kadar korktu ne kadar acı çekti kimbilir...o anlarını düşünüyorum ...korku filmini yaşamış aynen yaşamış...
anlayamadığım o kadar çığlık sesine neden hiç kimse polis çağırmamış çok enteresan ben öyle canhıraş imdat diye bağıran feryatlar çığlıklar duysam polis çağırırım ve yaptım da bunu...
herkesin düşünmesi lazım bir gün yardım isteyen çığlık atan kendimiz veya evladımız bir yakınımız olabilir...kimse benim başıma gelmez demesin...herşey insanlar için...
Nasıl buldun bunu canısı...
Bu ınterpolun aradıgına dair ilan mı?
Tüylerım diken diken oldu ya...
İğrenc herif....
interpolun sitesi tatlım...
Farkettım sardusum... 17 yasında görünmesı etkıler değil mi cezasını bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?