- 1 Şubat 2007
- 5.428
- 1.603
- 698
sandikta kücük, kesme yaralama yoksa koskoca adam o sandiga nasil sigdi ki:26:
Bende aynı şeyi düşündüm .. Çoluğumuz çocuğumuz var , Allah'ım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın yarabbim...İnanın programı seyrederken hep bu sözle dua ettim..
Müge anlida hic deginmedi bu konuya... ya bildigi var milletin piskolojisi bozulmasin diye birsey demiyor
yada gercekten bi bilgi vermediler onada :26:
Kızlar sandık o kadarda küçük değil çok rahat bacaklarını fln katlasalar kalır içindebıçaklamış o pislik öyle demiş
Tvde kücük göründü o zaman.... Babasinin kendi elleriyle yaptigi sandiga koymus bide serefsizler ya.
Ne düsündüler anlamiyorum, onu oraya koyunca ortadan kaybolacak miydi, kokmayacak miydi?
Ya cok cesaretliler, ya umursamazlar yada salaklar...
Kadın kocasını cep telefonuna " EYVAH KOCAM " diye kayıt etmiş..................Rahmi hoca'da " bir kadın öz nikahlı kocasını böyle kaydedermi " diyor ...
Bu yeliz'mi dir nedir , ibretle izliyorum....
Bu yeliz olayını takip ediyorum bende. acaba katil kim çıkacak.
zavallı müge anlı
insanlara ve olaylara yaklaşım; Freud'un genital döneminde kalmış yetişkinler gibi hararetli ve barbarca
belki de format gereği böyledir, bilemem...
Kızlar hani bi cinayet vardı kimlikleri silikon numarasından tespit edilmişti aydınlandımı o olay.
bende merakla takip ediyorum ama bence yelizin parmağı var bu işte gözleri suçlu gibi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?