Gelmedi kiNezen'in babası Hüseyin değilmiymişEee babası kimmiş açıkladı mı annesi?
Gelmedi ki
Bundan sonra yayına ne yüzle çıkcak merak ediyorum
Yinede o kadının günahı lazım değil
belki kadının başına bir iş gelmiştir Allah bilir
[/COLOsöyledi canım hüseyinin dayısı bir gece onlara sarhoş gelmiş ve melehata sahip olmuş sözde ben pek inanmadım ama bence o dayıda çıksın ne melahatmış beeee paylaşılmıyor hala başının tacıymış
Gelmedi ki
[/COLOsöyledi canım hüseyinin dayısı bir gece onlara sarhoş gelmiş ve melehata sahip olmuş sözde ben pek inanmadım ama bence o dayıda çıksın ne melahatmış beeee paylaşılmıyor hala başının tacıymış
facedeki yorumlara bakılırsa dayı ölmüş
hiç şaşırmadımfacedeki yorumlara bakılırsa dayı ölmüş
belkide ölen adamın üstüne atıyorlar suçu
valla ben o ikisinin allah bir dediğine inanmıcak durumdayım şu an
Gelmedi ki
hadı ya ben orayı kaçırmışım
facedeki yorumlara bakılırsa dayı ölmüş
ölmüşmü belkide adama iftira atıyorlar şimdi nasılsa öldü diye bunlardan herşey beklenir
Gelmedi ki
annemle izliyoruz sabahlarıvalla ayni poker suratiyla cikti yine hic gocunmadan...
annemle izliyoruz sabahları
annem diyor ki
yeminle ben utandım yerlerin dibine girdim kadının hala pişkin pişkin evet yaptım diyor :26:
Kizlar bende soklardayim.hele huseyinin piskinligi deli etti beni yillarca kandirilmis orasida mechul ya hala.cok rahat
Birde diyordu ben yillardir evlatlarimdan ayirmadim.bucumle.bike supheli.zaten bilmiyorsun nesini ayiricaksin ki
Bu isin sonunu cok merak ediyorum
Muratin nexenin ustunde yetkisi cok mus her olaydq o atiliyormus acaba babasimi.diye disunmedim degil
Babasi kimmis peki ? :26:
Bi Sinem Yurdakul olaylarında çok takılmıştım bi de bu Nezen'e takıldım. Anneler arasındaki uçurumlar var.
Anne bildiği için üzülmüyo. Kendisini kurtarmak için saklıyo diye düşünüyorum.
İnsan nasıl dayanır ki?
Bi kez agladıgını görmedim desem yeridir.
bazen gülüyo durduk yere televizyonu kapatıyorum sinirden.
Nezenin ailesi konuşuyor yine annesi ve sözde babasnın resmi nikahları 2005 yılında kıyılmış sebebi ise tatlı ikramı yapamadıkları imiş masraf yapamamışlar ama düğün yapmışlardüğüne masraf gitmemiştir kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?