Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden yakmadılar da oraya attıar acaba eşyaları...
bende bu gülizarın resminden cok korkuyırum yaa:çok üzgünüm: sanki ölmüşde bana bakıo bööle canlı canlı :1ninca: :bbo: delikafadulden
resmi gösterdiklerinde baska yere bakıyorum korkumdan delikafadulden
allahtan çocuklar akıılık etmişte kaçmayı başarmış bizimkiler öğlenci olduğu için akşam karanlıkta çıkıyorlar polis sadece olay olduğu gün geldi okula başkada ben hiç görmedim çok tedirginiz napıcaz bilmiyorum:a015:bana göre musayı öldüren amcaoğlu değil çünkü tutuklanan çocuğun resimleri var okulun önünde kayıtlardaki çocuga hiç benzeyiyor bence bu arada erzurumda bir çocuk daha kaçırılmış 11 yaşıda burada neler olmaya başladı böyle ya artık herkez kendi çocuğunu okula kendi götürüp getiriyor ama geçen gün açıklanan erzurumdaki okulların önüne yabancı kise yaklaştırılmayacak açıklamasına bizim okulda hiçbir önlem alınmamış üstelikte musanın olayından bir kaç gün öncede bizim okulun önüne siyah bir araba yaklaşıp çocukları kaçırmak istemişallahtan çocuklar akıılık etmişte kaçmayı başarmış bizimkiler öğlenci olduğu için akşam karanlıkta çıkıyorlar polis sadece olay olduğu gün geldi okula başkada ben hiç görmedim çok tedirginiz napıcaz bilmiyorum:a015: