muğla merkez

avluela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
6
0
36
Muğla
kızlar Muğla merkeze yeni taşındım kimsecikleri tanımıyorum. Bir sürü soracak şey var. Var mı Muğla merkezi bilenler?

Son düzenleme:
kızlar Muğla merkeze yeni taşındım kimsecikleri tanımıyorum. Bir sürü soracak şey var. Var mı Muğla merkezi bilenler?

muğla degıl ama marmaristeyim ama sık sık gıderız muglayada az cok bılırım sor bakalım bıldıklerımı cevaplayayım

çok sağol, biran kimse yazmayacak sanmıştım

kuaför şu an benim en acil ihtiyacım sanırım, var mı bildiğin?

Merhaba canim ben mugla merkezde emir beyazit mahallesinde oturuyorum ne istersen sorabikirsin bu arada bu yil tasindim buraya benim de pek tanidigim

Necati ozan veya mag kuafore gidebilirsin ben necati ozana gdyrm mersinliyim ve hep roflelerimi mersinde yaptirirdim ama necati ozandan memnun kalirsin

Evet canim mugla merkezdeyim

Canım öncelikle mrb.eşim tayinini muğla merkeze girmek istiyordu uzun zamandır simdi bende yaşadığım bu şehirden uzaklaşmak istiyorum.ve muğla merkeze taşınmayı düşünüyoruz.sende ilçeler mi daha iyi merkez mi?yani yasamsşartları ev kiraları uygun mu?

Tatlim ben mugla merkezdeyim kiralr pahli acikca soyliyim ve kiralik ev konusunda biraz sikinti yasayabilirsin mesela zemin katta su an 750 tlye kaliyorum ama kira disinda rahat bi sehir cok da bati havasi yok ben aman aman da muglayi sevmiyorum esim muglali oldugu icin buraya gelmek zorunda kaldim ilceler olarak da fethiyeyi onerebilirim marmaris cooook guzel ama pahli bi ilce sen nereden geleceksin muglaya

Tabi toki de filan daha uyugun kiralar

Konyadan canım.burada esimde mersinli bende ilkokul ortaokul lise filan mersinde okudum hep.kiralar çok yuksekmis ya zemin kat 750 ise diğer katları düşünemiyorum bile.fethiye marmaris çok turistlik die düşünmüyoruz açıkçası çünkü balayimizi fethiye de yapmıştık az çok tanıdık oralari

Aaaaa ben de mersinliyim silifkeden tatlim bu hafta 1kattan zemine indim iste 1.kar fiyatlari 850 1000 arasi ama toki daha uyugun ben emirbeyazit mah bahsediyorum tam merkezden yaaa denizli filan coook guzel aydin da oyle acikcasi mugla pahali sehir bana gore pek bi cazibesi de yok bu sehrin tabi seni sogutmak da istemem

Esim hafta sonları tatil hafta sonu yakin il ve ilçeleri gezeriz die merkezi istedik ama dediğin gibiyse zaten zor kiralar filan geçim sıkıntısı çekmek istemem açıkçası.peki ilçeleri için ne dersin yani merkeze yakin ilçeleri böle kasaba gibi yerler varmı çok turist olmyan

Bu arada mersinli biriyle tanışmak beni cok memnun etti:)

Yatagan muglaya 20km kiralar cok uygun rahatlikla oraya yerlesebilirsin ula da merkeze 14km o da cok yakin orda da kiralar cok uygun acikcasi ben gokovada ogretmenim esim ise yataganda yani biz mecburiyetten mugla merkezdeyiz tatlim bu arada ortaca dalaman da yasanilabilir yerler bi arastir tatlim

Çok tesekkur ederim canım bi araştırayim dediğin yerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…