Arkadaşlar gittigimiz bu kurumdan çok memnun kaldık. Çocuğum gerek yabanci dil gerek kendine güveni gerekse yetenegini keşfetme becerilerini geliştirmek açısından çok yardımcı oldular.
bu bilgilendirmeyi kendime bir borç bilirim. Biliyorsunuz ki bir çok eğitim kurumu güvenilirligini yitirmis durumda cocuklarimizi korumak onlara bir gelecek iyi bir eğitim vermek çok önemli ve biz ailelerin elinde.
Guvenilir kurum olmak en onemlisiyken Bunun yanında kaliteli eğitim vermek çocuğun karakterinde olumlu etkiler yaratmak adina benden 10 üzerinden 10 puan almis bir kurum.
Çocuklar çok önemli bende bir eğitimci olarak bu okul oncesi anaokulunu tavsiye ediyorum .
Bir internet sitesi olsa paylasmak isterdim.
Arastirip arada kalmis aileler icin bir yol gosteris olsun istedim. Ben cok arastirdim cok zor ,hizli karar vermeyi gerektiren bir surec. Olumlu olumsuz birseyle karsilasirsam mutlaka yazacagim .
Özellikle size tekrar sormak istiyorum çünkü sanırım benzer durumdayız :) Muğlaya yaza taşınacağız kids wonderlandı mutlaka gezeceğim tavsiyeleriniz üzerine. Bi kaç yıl olmuş beklentilerinizi tam olarak karşıladı mı olumsuzluklar yaşadınız mı yardımcı olursanız sevinirim.Arkadaşlar gittigimiz bu kurumdan çok memnun kaldık. Çocuğum gerek yabanci dil gerek kendine güveni gerekse yetenegini keşfetme becerilerini geliştirmek açısından çok yardımcı oldular.
bu bilgilendirmeyi kendime bir borç bilirim. Biliyorsunuz ki bir çok eğitim kurumu güvenilirligini yitirmis durumda cocuklarimizi korumak onlara bir gelecek iyi bir eğitim vermek çok önemli ve biz ailelerin elinde.
Guvenilir kurum olmak en onemlisiyken Bunun yanında kaliteli eğitim vermek çocuğun karakterinde olumlu etkiler yaratmak adina benden 10 üzerinden 10 puan almis bir kurum.
Çocuklar çok önemli bende bir eğitimci olarak bu okul oncesi anaokulunu tavsiye ediyorum .
Bir internet sitesi olsa paylasmak isterdim.
Arastirip arada kalmis aileler icin bir yol gosteris olsun istedim. Ben cok arastirdim cok zor ,hizli karar vermeyi gerektiren bir surec. Olumlu olumsuz birseyle karsilasirsam mutlaka yazacagim .
Öncelikle çok çok teşekkür ederim zaman ayırıp detaylı bir şekilde cevapladığınız için :) Z Zeynepgry Gözüm arkada kalmadı cümlesi zaten herşeyi özetliyor. İnsan illaki en değerlisini en iyi yerlere emanet etmek istiyor kesinlikle para tuzaklarına aldanmadan. Ben de bir eğitimciyim dediğiniz gibi gezip detaylı bilgi aldıkça düşüncelerim netleşecek umarım. Ama şuan için uzaktayım ve çok endişeliyim :)Merhabalar, D dkylmz muğlaya tasınacagınız için şimdiden hayırlı olsun . Yeni şehrinizde mutluluklar dilerim farklı bir şehirden gelmek her zaman önce sancılı sonra da iyikilerle dolu olmuştur :)
Benim kızı mezun ettik kreşten fakat çok iyi dostlar kazandığımız bir yer oldu.
Mesela dünyanın en güzel şeylerinden bir tanesi cocuğumun büyüdügünü ve çevreye uyum sağladığını görmekti.Öncelikle ilk defa cocuğu kreşe verecekseniz. Her bir sosyal ortam,cocuğa iyi gelecek zaten .
Her yaş çocukta olduğu gibi x kreşine de gitse cocuğun bilişsel, ince motor gelişimleri çocukla alakalı oluyordu. İşte tam bu noktada seçtiğim kreşten memnun kaldım. Cocugumun gelişimi dışında kattıkları eğitim ve karakter gelişimi; her bir kreşin veremeyeceği türdendi.Biz de yaptıgımız seçimden kaynaklı ne farklılıklar oldu derseniz:
Cocuğum ilkokula başladığında yaşıtlarına göre öz güveni yüksekti. Bunu şımarıklık olarak algılamayın bu tamamen sosyal çevresine karşı (yaşı daha büyük veya daha küçük olsa dahi) düşüncelerini empati kurarak ifade ediyordu. Dil gelişiminde ise bir eğitimci olarak onun bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim. Sayın Erinç hocam çocuğumun dil eğitiminin bir çocuk nasıl severek dil öğrenir onu gösterdi. Dil eğitimin hangi yaşa nasıl uygulanacağını çok iyi bilen bir kreşti.
Bir anne olarak daha uzun uzadıya ne anlatılabilirse her şeyi anlatabilirim . Gözüm arkada bir kez kalmadı bunu bilin.
Zaten tüm muğlayı dolaşsanız farkı anlarsınız. Eğitim gözünden bakan biri istisnasız güveniyor.
Ama Yine de ben bir referansım kendiniz çevreyi gezin ve görün isterim. Çocuklarımız dünyanın en iyi en değerli varlığı para tuzaklarında harcanmalarına hep karsı çıktım. Kararlarım ve eğitim kurumuna bakışım hep bu yönde oldu.
Bu arada yakından takip ediyorum kids wonderland isim değiştirmiş arya kids olmuş sanırım daha da geliştirmişler kendilerini araştırmanızı arya kids olarak yapın mutlaka.
Hala imrenerek takdir ediyorum kendilerini. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman olurum @dlkylmz
şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun .
Merhabalar, D dkylmz muğlaya tasınacagınız için şimdiden hayırlı olsun . Yeni şehrinizde mutluluklar dilerim farklı bir şehirden gelmek her zaman önce sancılı sonra da iyikilerle dolu olmuştur :)
Benim kızı mezun ettik kreşten fakat çok iyi dostlar kazandığımız bir yer oldu.
Mesela dünyanın en güzel şeylerinden bir tanesi cocuğumun büyüdügünü ve çevreye uyum sağladığını görmekti.Öncelikle ilk defa cocuğu kreşe verecekseniz. Her bir sosyal ortam,cocuğa iyi gelecek zaten .
Her yaş çocukta olduğu gibi x kreşine de gitse cocuğun bilişsel, ince motor gelişimleri çocukla alakalı oluyordu. İşte tam bu noktada seçtiğim kreşten memnun kaldım. Cocugumun gelişimi dışında kattıkları eğitim ve karakter gelişimi; her bir kreşin veremeyeceği türdendi.Biz de yaptıgımız seçimden kaynaklı ne farklılıklar oldu derseniz:
Cocuğum ilkokula başladığında yaşıtlarına göre öz güveni yüksekti. Bunu şımarıklık olarak algılamayın bu tamamen sosyal çevresine karşı (yaşı daha büyük veya daha küçük olsa dahi) düşüncelerini empati kurarak ifade ediyordu. Dil gelişiminde ise bir eğitimci olarak onun bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim. Sayın Erinç hocam çocuğumun dil eğitiminin bir çocuk nasıl severek dil öğrenir onu gösterdi. Dil eğitimin hangi yaşa nasıl uygulanacağını çok iyi bilen bir kreşti.
Bir anne olarak daha uzun uzadıya ne anlatılabilirse her şeyi anlatabilirim . Gözüm arkada bir kez kalmadı bunu bilin.
Zaten tüm muğlayı dolaşsanız farkı anlarsınız. Eğitim gözünden bakan biri istisnasız güveniyor.
Ama Yine de ben bir referansım kendiniz çevreyi gezin ve görün isterim. Çocuklarımız dünyanın en iyi en değerli varlığı para tuzaklarında harcanmalarına hep karsı çıktım. Kararlarım ve eğitim kurumuna bakışım hep bu yönde oldu.
Bu arada yakından takip ediyorum kids wonderland isim değiştirmiş arya kids olmuş sanırım daha da geliştirmişler kendilerini araştırmanızı arya kids olarak yapın mutlaka.
Hala imrenerek takdir ediyorum kendilerini. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman olurum @dlkylmz
şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun .
merhaba kızlarım 2 yaşını doldurdu zaman geçmiş ama kreş hakkında görüşleriniz nedir araştırmaya başladım yeni yeni tecrübeler önemli teşekkürler şimdidenÖncelikle çok çok teşekkür ederim zaman ayırıp detaylı bir şekilde cevapladığınız için :) Z Zeynepgry Gözüm arkada kalmadı cümlesi zaten herşeyi özetliyor. İnsan illaki en değerlisini en iyi yerlere emanet etmek istiyor kesinlikle para tuzaklarına aldanmadan. Ben de bir eğitimciyim dediğiniz gibi gezip detaylı bilgi aldıkça düşüncelerim netleşecek umarım. Ama şuan için uzaktayım ve çok endişeliyim :)
Buarada telefonla görüştüm Arya kids olarak isim değiştiği bayramdan sonra farklı bir binaya taşınacakları söylendi. Kesinlikle önceliğime alacağım gezerken.
Bu süreçte çok yardıma ihtiyacım olacak açıkçası tecrübelerinizden yararlanmak için rahatsız edebilirim :) Tekrar çok teşekkür ederim Z Zeynepgry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?