Muğla’nın insanı nasıldır?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
arkadaşlar Muğla insanı nasıldır? Rahatmıdır alkol alırlar mı mesela? Var mı tanıdığınız?

Elbette
Muğla'nın insanları her akşam 18de toplanıp alkol alırlar
Arkadaşım şaka mısın? Bir şehirdeki tüm insanlar nasıl tek tip davranışta olabilirler?
Senin yaşadığın yerde herkes süt mü içiyor mesela?

İstediğim soruyor sormakta özgür olduğumu düşünüyorum beğenmiyorsanız yorum yapmayın !

benim esim muglali agzina alkol sürmez ama dedesi alkol kullanan birisi yani insanina bagli deyim herkezin özgür iradesi

Benim Muğlalı tanıdıklar tembel
Genel Muğla ya özgümüdür bilmem ama özellikle benim tanıdığım erkekleri cok tembel
Birde alkolde kullanıyorlar tabi ama öyle sarhoş vs olduklarını hatırlamıyorum

İnsanlara alkol almayın deme lüksünüz yok nasılsa,bundan rahatsızlık duymanızda ilginç geldi..
Hayatlar farklı farklı..

Alkol alma dememki almayan biriyle olmak isterim bu da benim tercihim. Sigara içenden de alkol alandan da rahatsız oluyorum. Bunda bi anormallik göremedim ben ama

Çok saçma bi şekilde sormamış mısınız? Muglalilar alkol alır, manisalılar sigara içer, izmirliler uyuşturucu kullanır gibi kesin yargılar mı var allah aşkına! Aynı evde yaşayan iki insanın bile yaptıkları aynı değildir. Bence neyi öğrenmek istediğinizi daha ayrıntılı yazmalısınız! Ben muglaliyim. Ailemde bende kullanmam.

Bence saçma değil heryerin genel bir nosyonu vardır mesela iç anadolu daha muhafazakardır. Muğla deniz kenarı ve tatil beldesi yerlilerin genel yaşam şartlarını sormak istemiştim ama herkeste bi alınganlık oldu :/

Çok yanlış dusunuyosun bence. Neyse ben karışmıyorum..

Bunlari tercih eden kisi rahat, tercih etmeyen de rahatsiz mi oluyor simdi? Tanimlamaya bak.

Birakin ici bos sorulari ya.

Bana göre öyle herkesin kendine göre fikirleri vardır saygı duyup duymamak size kalmış. İçi boş olduğunu düşünüp saygı duymam diyorsanız cevapta yazmayın bi zahmet !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…