muhabbet akmıyor ne yapmalı?

13 yıllık evli biri olarak size tavsiyem ; doğal olun. Mükemmel olmaya çalışmayın. Hiç bir şeyi zorlamayın. Bazen susmak da iyidir. Evlilik aşkı öldürdü deniyor sonra. Her şeyi mükemmel yaşamaya çalışmayın. Akşam işten eve yorgun argın gelip dizleri çıkmış pijamalarda televizyon izlemeye başladığınız zaman sanki hayatınızda bir şeyler yanlış gidiyor hissine kapılmaya başlarsınız...

bu şekilde kasılıp planlanan bir ilişki doğru bir ilişki değildir bana kalırsa
yani kendiliğinden akar gider,alakasız şeylere kayar konu buraya nasıl geldik ya olursun
bazen konuşmaya hevesin isteğin olmaz hemen biter
bazen susarsın bazen susmak bilmezsin
ilişkinin ilk zamanları susulan zaman değil kesinlikle daha çok konuşulan zaman
bir kaç ay sonraki aşamaya erken geçmişsiniz
telefonla konuşunca ne kadar konuşuyorsunuz süre olarak ya da konuşuyor musunuz

Kızçeleer iyi geceler danışmak istediğim bi konu var sizlerle yorum yaparsanız çok mutlu oluruuum :))))

26 yaşındayım öğretmenim 1 yıllık ilişkimi yaklaşık 2.5 ay önce kendi isteğimle bitirdim çünkü anlaşamadığımızı ve ciddiye gidersek sorunlar yaşayacağımızı , hayattan beklentilerimizin farklılığını düşünüyordum ve mantık çerçevesinde bitirme kararı aldım.

Sosyal medyadan ortak arkadaşımız olan bir adam çıktı karşıma bayaaa bi zaman önce stalkladıktan sonra ilk tepkim ''Allahım yakışıklı kültürlü gezmeyi yaşamayı seviyor neden böyle bi erkek arkadaşım yok ki'' modunda hayıflandım. O çocuk aklımda kalmış olacak ki ayrıldıktan 1.5 ay sonra gittim twitterdan bir twitini favladım ve o da bana takip gönderdi ve biz konuşmaya başladık.

Ve başladık konuşmayaaa haydi bakalım dedim bismillah geliyo yeni bişeyler. Muhabbetimiz sohbetimiz gayet güzel birbirimizi tanımaya çalışıyoruz konuşması yazması muhabbeti okey. Sonra biz buluştuk ilk buluşmada baya aktı muhabbet iyiydi ben aşırı heyecanlandım o da öyleydi. E tabiki ikinci buluşmanın planı yapıldı dedim tamam bu sefer olacak bu iş. Çocuk baya baya sevgili moduna girdi ikinci buluşmadan sonra; bana şaşırtıcı ve erken gelmesine rağmen hayır diyemedim şuan bebeğim canım kuzum hayatımlar havada uçuşuyor ama cümlelerin içi boş gibi hissediyorum. Birbirimize haber veriyoruz bişeyler söylüyoruz ama akmıyor canım akmıyor kuzum diyorum kendime.

Muhabbet edemiyoruz gibi geliyor bana bi donukluk bi suskunluk oluyor, laf lafı açmıyor su gibi gitmiyo sohbet. Eee diyip kalınır ya öyle oluyor çoğu zaman. Yarın buluşucaz şimdiden ne konuşsak diye plan yapıyorum ama yanına gidince aklıma bile gelmeyecek kesin. Çok hoşlanıyorum, o da hoşlanıyor bariz belli cümlelerinden hareketlerden. Bunu nasıl aşacağız acaba ? Böyle başlayıp sonradan değişen ilişkileriniz oldu mu bi umut var mı ?
Daha çok yeni bi ilişki ne kadar tanıyor ne kadar ortak noktanız ne yaşanmışlığınızda varda sohbet aksın canım bi süre böyle gider sonra bülbül gibi şakırsınız...

Yarını bende merak ettim şimdi 🤫 ilk askink sor mesela 😂 ben öyle yapmıştım sonra kıskançlık ta kavga etmiştim 🤣🤣🤣🤣🤣

genelde bu tarz durumlarda kadınların rolü büyük. onun ilgilendiği şeylerle ilgilenin, araştırın, gerekirse not alın. soru sorun hayatıyla, hobileriyle, tuttuğu futbol takımıyla ilgili. dinlemek çok nadir bulunan bişey dinlemeniz bile iyi gelecektir.

Kızlarr çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız yorumlar için :) Eve yeni geldim yaklaşık 5 saattir birlikteydik ve inanılmaz güzel geçti ki buluşmamız. Hep konuştuk hiç susmadık ben şok ola ola bi baktım eve gitmem gereken zaman gelmiş bile hehee :))
Kendimi kasmadım rahat oldum aklıma geleni söyleme taraftarıydım o kadar doğal ve güzeldi ki bakışmalarımız da oldu suskunluklarda ama çok kısa sürdü :)) Sanırım herşey çok güzel olacakk

Sizi bilmem ama ben gercekten hoşlandıktan sonra basit bir konuyu hiç susmadan konuşabilirim :halay:Acaba yeterince cekim yokmu aranızda ne bileyim ben her şeyini bilmek isterdim çayına kaç şeker attıgın bile :emir_bebek:

Normalde konusmayi seviyor musun? Yoksa onun yaninda mi takiliyorsun?

İlk zamanlar sevgilimin yanında ben de sizin gibiydim, muhabbet duracak ve ben de hiçbir şey söylemeyeceğim diye utanır sıkılırdım kendime. O bülbül gibiydi gerçi, Ama bunlar hep iliskinin baslangıcı oldugu icin oluyor. Yani zaman geçtikçe birbirinizi tanımaya baslayınca tutarsa muhabbet öyle güzel akıyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz bile.:) nişanlım ilk başlarda ne suskundun şimdi susturabilene aşk olsun diyor.:KK75:

Kızçeleer iyi geceler danışmak istediğim bi konu var sizlerle yorum yaparsanız çok mutlu oluruuum :))))

26 yaşındayım öğretmenim 1 yıllık ilişkimi yaklaşık 2.5 ay önce kendi isteğimle bitirdim çünkü anlaşamadığımızı ve ciddiye gidersek sorunlar yaşayacağımızı , hayattan beklentilerimizin farklılığını düşünüyordum ve mantık çerçevesinde bitirme kararı aldım.

Sosyal medyadan ortak arkadaşımız olan bir adam çıktı karşıma bayaaa bi zaman önce stalkladıktan sonra ilk tepkim ''Allahım yakışıklı kültürlü gezmeyi yaşamayı seviyor neden böyle bi erkek arkadaşım yok ki'' modunda hayıflandım. O çocuk aklımda kalmış olacak ki ayrıldıktan 1.5 ay sonra gittim twitterdan bir twitini favladım ve o da bana takip gönderdi ve biz konuşmaya başladık.

Ve başladık konuşmayaaa haydi bakalım dedim bismillah geliyo yeni bişeyler. Muhabbetimiz sohbetimiz gayet güzel birbirimizi tanımaya çalışıyoruz konuşması yazması muhabbeti okey. Sonra biz buluştuk ilk buluşmadikinizdmuhabbet iyiydi ben aşırı heyecanlandım o da öyleydi. E tabiki ikinci buluşmanın planı yapıldı dedim tamam bu sefer olacak bu iş. Çocuk baya baya sevgili moduna girdi ikinci buluşmadan sonra; bana şaşırtıcı ve erken gelmesine rağmen hayır diyemedim şuan bebeğim canım kuzum hayatımlar havada uçuşuyor ama cümlelerin içi boş gibi hissediyorum. Birbirimize haber veriyoruz bişeyler söylüyoruz ama akmıyor canım akmıyor kuzum diyorum kendime.

Muhabbet edemiyoruz gibi geliyor bana bi donukluk bi suskunluk oluyor, laf lafı açmıyor su gibi gitmiyo sohbet. Eee diyip kalınır ya öyle oluyor çoğu zaman. Yarın buluşucaz şimdiden ne konuşsak diye plan yapıyorum ama yanına gidince aklıma bile gelmeyecek kesin. Çok hoşlanıyorum, o da hoşlanıyor bariz belli cümlelerinden hareketlerden. Bunu nasıl aşacağız acaba ? Böyle başlayıp sonradan değişen ilişkileriniz oldu mu bi umut var mı ?
Bence siz sıkıcı bir ilişki sınrası aşık olma yolunda hızla ilerliyorsunuz. Öyle ki liseli aşıklar modunda konuşacak konu bulamıyorsunuz ikinizde durun çok yeni laf laf açar sizi çözmeye çalışıyor bence erkek arkadaşınız. Yarın 3. Buluşmanız odşuğuna göre yarın akşam tekrar gün nasıl geçti ve görüş paylaşımı yaparız. Ama sizde bu kadar kasmayın kendinizi akışına bırakın 😍

Konuşacak konu mu yok futbol :-) siyaset, tarih, bilim teknoloji :) cok mu ciddi olur? Yemekler, hobiler, ailesi. Okul anıları. Arkadaşları. Müzik filmler oyuncular. Sanatçılar. Karşılıklı olunca laf lafı açar bence telefonda olmaz da. Benim favorim okul anılarım. Askerlik anıları gibi hic bitmez. Çocukluğuma kadar inerim yaramazliklarimi anlatirim kendinden bahsetmiş olursun iste...

Back
X