aman o nasıl bir erkek
erkek dediğin daha özgüvenli bayana dısarı cıkınca sahip cıkan kibar olan diiakat eden biri olmalı
Ilgisiz degilki muhabbet ediyoruz sadeceZamanla sohbet edemiyor olmak insana çok dokunuyor...
Konuşmak istiyorsun,eşin oralı olmuyor.
Ilgilenmiyor bir süre sonra deli olur insan ..
Cekingenligini aşabilir..
Ama konuşmayani konusturamazsin.
Cok iyi biliyorum..
Oyle zaten demek istedigim o degilki bi kafinla konusurken cekiniyoraman o nasıl bir erkek
erkek dediğin daha özgüvenli bayana dısarı cıkınca sahip cıkan kibar olan diiakat eden biri olmalı
Sohbet edemiyoruz demissin..Ilgisiz degilki muhabbet ediyoruz sadece
allah allah enteresan szile yaşayan biri neden bu kadar utangac olurOyle zaten demek istedigim o degilki bi kafinla konusurken cekiniyor
ne alakası var simdi hemen kadın söyle yapamazmı edemezmi kendine sahip cıkamayacak kadar aciz degil tabiki hiçbir kadınniye?
'kadınlar' kendilerine sahip çıkamıyolar mı da başklarının onlara sahip çıkması gerekiyor?
ayrıca evet özgüven önemli ama erkeğin neden daha özgüvenli olması şart?
İyi aşağıladın adamı yani. Amma da seviyormuşsun.Ben sevgilimi cok seviyorum :) ondan baskasiyla ayni evde yasamayi bile dusunemiyorum dusunmuyorum ama ben ondan daha sosyal oldugum icin kendimi daha cok gelistirdim ama bu aramizda sorun oluyor mesela sevgilim hastaneye gidiyoruz sira alicak bi cekiniyor garip davraniyor kizariyoe filan birazda gorgu farki var bunu onu uzmeden nasil duzelttire bilirim bide muhabbet edemiyoruz 2 bucuk yil oldu ondanmi acaba :/ bunlari nasil asariz ?
ne alakası var simdi hemen kadın söyle yapamazmı edemezmi kendine sahip cıkamayacak kadar aciz degil tabiki hiçbir kadın
biz onu demek istemedik siz hemen onu anlayın
erkek kadını kollayıp sarıp sarmalamalı tabiki
erkek kosturmalı heryere bayan naiftir
Ben sevgilimi cok seviyorum :) ondan baskasiyla ayni evde yasamayi bile dusunemiyorum dusunmuyorum ama ben ondan daha sosyal oldugum icin kendimi daha cok gelistirdim ama bu aramizda sorun oluyor mesela sevgilim hastaneye gidiyoruz sira alicak bi cekiniyor garip davraniyor kizariyoe filan birazda gorgu farki var bunu onu uzmeden nasil duzelttire bilirim bide muhabbet edemiyoruz 2 bucuk yil oldu ondanmi acaba :/ bunlari nasil asariz ?
Hayirmuhabbet edememe sebebiniz onun kendini geliştirmemiş olması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?