- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.281
Ayyy insan oyle kararsiz kalio ki hicbi ismi begenmiosun aklinda isim var miydi seninYaa cok hos cok hosuma gitti canım
Biz de guzel bir isim buluruz inşallah
Senin safak kacccİki müjde aynı anda gelir inşallah biri sana biri bana
Tezkere kız tezkereNasıl yani
Ayyy insan oyle kararsiz kalio ki hicbi ismi begenmiosun aklinda isim var miydi senin
20Senin safak kaccc
Benim de 20 olabilir yarin kontrolum varrr bakalim ne diycek dr
Ayy ikisu de cok guzelll benim de aklimda zahra vardi benim kocuto sulalemde var dedi olmaz dediAsude ve Ceyda vardı aklımda canım ikisinin de anlamları güzel
Asude
1. Rahatlamış, sükuna ermiş, keder ve sıkıntıdan uzak, müsterih. 2. Sakin, sessiz.
Ceyda
Uzun boyunlu ve güzel
Ayy ikisu de cok guzelll benim de aklimda zahra vardi benim kocuto sulalemde var dedi olmaz dedi
Güzel haberler bekliyoruzBenim de 20 olabilir yarin kontrolum varrr bakalim ne diycek dr
GerçeeeeeeeekYalannnnnnnnnnnn
InsallahhhhhhGüzel haberler bekliyoruz
Benim adim fatma diye zaten zehra istiyordum es durumuna takildiZahra mı cnm iki seslisi de a mı?
Aslinda hz Fatmanin lakabi zehra da cok hosuma gidiyor bnm hatta bir kizima azra diger kizima zehra ismi koyayim diye de dusunurdum
Kız senin o göbeğini yerim yerimInsallahhhhhh
Insallahhhhhh
Benim adim fatma diye zaten zehra istiyordum es durumuna takildi
Olcan tabi yaaa olmaz misiiinnn daha tatli olcannnAyy masallah ben de mi boyle olacagim :)
Hatirliyorum daha once de konusmustuk :)
Ye pirosummmm yee biziiiKız senin o göbeğini yerim yerim
gittin mi doktoraaaaaaaYe pirosummmm yee biziii
Gittimmm hersey guzel ayin 18inde dikis alincak gezcem ondan sonra insallahhhgittin mi doktoraaaaaaa
doğum ne zaman tahmini bişey dedi miGittimmm hersey guzel ayin 18inde dikis alincak gezcem ondan sonra insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?