- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.461
günaydın şekerimnasıl inanıolar o şakrabanlara anlamıyorum . benimkisi gözüyle görmüş gibi anlatıodu birde, lan 2,5 yıldır beraberdik hiç mi tanıyamadın kulağınla duyarsın komşudan ondan bundan , mesj gorursun yada kendi gözlerinle görürsün amenna işgillenirsin ama medyum dedi diye de körü körünee .... iyi ki evlenmeden gördümde attım nişanı kv olcak o karıda hep iftira atıodu hakaret ediodu bana yüzük atayım die, şimdi birbirlerini yerler inşallah.
sorma ya ben iptal, dün tahliller için izin kullandım bugünde kullancaktım tahlilim çıkmadı bana kimse demedi yön göstermedi ama sen bil bari bıktırdı nikah günü alma olayı bizi valla. sen napıyorsunkuzumm nerdesin sen ya
Günaydın kuzumgünaydın şekerim
Soyadın vatansever gaiba :) bnm erkek arkadaşımında öyle olunca merak ettim sizi. İzmirden miisiniz?sorma ya ben iptal, dün tahliller için izin kullandım bugünde kullancaktım tahlilim çıkmadı bana kimse demedi yön göstermedi ama sen bil bari bıktırdı nikah günü alma olayı bizi valla. sen napıyorsun
nasıl çıkmaz ya tahlilinsorma ya ben iptal, dün tahliller için izin kullandım bugünde kullancaktım tahlilim çıkmadı bana kimse demedi yön göstermedi ama sen bil bari bıktırdı nikah günü alma olayı bizi valla. sen napıyorsun
nasılsın şekerimGünaydın kuzum
pazartesi perşembe günleri tahlil yapıyoruz dedi bende gittim akciğer filmi çekildim çarşamba 1 de veririm dedi oda.nasıl çıkmaz ya tahlilin
Soyadın vatansever gaiba :) bnm erkek arkadaşımında öyle olunca merak ettim sizi. İzmirden miisiniz?
İyidir tatlım sen nasılsın ?nasıl çıkmaz ya tahlilin
nasılsın şekerim
pazartesi perşembe günleri tahlil yapıyoruz dedi bende gittim akciğer filmi çekildim çarşamba 1 de veririm dedi oda.
hep ertlendim anlayacağın.. ve çok şey istediler ya. siz ne zaman alcaksınız gün?
siz beni tanıyor musunuz? izmir'de değilim ama
haftaya alıcaz sanırım biz de vay be amma uğraştırmışlarpazartesi perşembe günleri tahlil yapıyoruz dedi bende gittim akciğer filmi çekildim çarşamba 1 de veririm dedi oda.
hep ertlendim anlayacağın.. ve çok şey istediler ya. siz ne zaman alcaksınız gün?
siz beni tanıyor musunuz? izmir'de değilim ama
iyiyim şükür kuzumİyidir tatlım sen nasılsın ?
:) güzel tespitttt istanbuldayım ben.yok tanımıyorum, vatansever soyadını genelde göçmenler koyarda ordan tahmin ettim soyadınız olduğunu . Dedim İzmir'den mi acaba
bi an önce başla ama sorup yapmaya başla çünkü izin konusunda sıkıntı yaşadım ya.haftaya alıcaz sanırım biz de vay be amma uğraştırmışlar
Ahaftaya alıcaz sanırım biz de vay be amma uğraştırmışlar
iyiyim şükür kuzum
:) güzel tespitttt istanbuldayım ben.
bi an önce başla ama sorup yapmaya başla çünkü izin konusunda sıkıntı yaşadım ya.
hmm anladım tatlım
İzin konusunda sıkıntım olmaz ama halletmek lazım tabiki:) güzel tespitttt istanbuldayım ben.
bi an önce başla ama sorup yapmaya başla çünkü izin konusunda sıkıntı yaşadım ya.
amin cümlemize şekerimAllah iyilik versin
Tabi herkes benim gibi mal yönetmene sahip değilİzin konusunda sıkıntım olmaz ama halletmek lazım tabiki
Tabi herkes benim gibi mal yönetmene sahip değil
şüküraa lütfen benimki de öyle ama konu evlilik olunca izinlerde sıkıntı olmuyor
Çok şükür hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?