- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #37.761
aminn inşallah kuzumOy ederim cınım gönlündekini versin Rabbim
Nereye gittin kizzzzgünaydın millet hayırlı cumalar
hava aldım geldimNereye gittin kizzzz
Napıyon lenhava aldım geldim
iyi takılıyorum öyle sen napıyon lenNapıyon len
Bende takılıyorum geçmiş olsun mapuslara düşmüşsüniyi takılıyorum öyle sen napıyon len
sağol ya benlik bişey yoktu da neyse artık olan olduBende takılıyorum geçmiş olsun mapuslara düşmüşsün
Baktım da pek anlayamadımsağol ya benlik bişey yoktu da neyse artık olan oldu
aaa hiç duymadım hadi gözümüz aydın piyemses gelmiş demekBaktım da pek anlayamadımadre doğurdu haberin var mı teyze olduk
He aynen kuzum 21 ocakta doğdu zilliaaa hiç duymadım hadi gözümüz aydın piyemses gelmiş demekoglak_kadini hayırlı olsun kuzum allah analı babalı büyütsün valla bende tecavüzcü konumuna düştüm işte en sonunda olacağım buydu zaten
hakaret etti la adam ben napiyimHe aynen kuzum 21 ocakta doğdu zillihahahaha bi o eksikti tutamadın çeneni
Aman iyi yaptın haftasonu girmiyon zatenhakaret etti la adam ben napiyim
aynen bi pazar girmiyordum o gün de banlanmışımAman iyi yaptın haftasonu girmiyon zaten
Seni köfte seniaynen bi pazar girmiyordum o gün de banlanmışım
ben naptım yaaaSeni köfte seni
4 ayağının üstüne düşmüşsünben naptım yaaa
valla idare eder şekerim daha bi atlayamadık şöyle tam içine giremedik hazırlıkların yetiştiremicez herhalde4 ayağının üstüne düşmüşsünnasıl gidiyor hazırlıklar
Saçmalama yetişir seri olun birazvalla idare eder şekerim daha bi atlayamadık şöyle tam içine giremedik hazırlıkların yetiştiremicez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?