- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.121
minnakkımnereye taşındınız kız şehir değiştirdiniz mi ?
çekip giden sensin kaybettiğin minnağa dön bak istersen
dombişimmmmmmmm
Iyiyim dombigim ya. Sen nasilsin ? Saymadim geçen zamanı. Hasretinden prangalar eskittimnasılsın yaaa kaç ay oldu görüşmedik. Hahahahah hiç değişmeyecek bu muhabbet
Dönüp baktım da tripli bi minnak gördümnereye taşındınız kız şehir değiştirdiniz mi ?
çekip giden sensin kaybettiğin minnağa dön bak istersen
dombişimmmmmmmm
öldünmü?nasılsın yaaa kaç ay oldu görüşmedik. Hahahahah hiç değişmeyecek bu muhabbet
izmirenereye taşındınız kız şehir değiştirdiniz mi ?
Iyiyim dombigim ya. Sen nasilsin ? Saymadim geçen zamanı. Hasretinden prangalar eskittim
Dönüp baktım da tripli bi minnak gördüm
öldünmü?
izmire
az kaldı şekerim sen nasılsın neler yapıyorsunminnakkımevlendin mi
iyi yaptın eserinle gurur duyIyiyim dombigim ya. Sen nasilsin ? Saymadim geçen zamanı. Hasretinden prangalar eskittim
Dönüp baktım da tripli bi minnak gördüm
aa hayırlı olsun ya ben çok severim izmiriöldünmü?
izmire
kız anası olarak hayatıma devam ediyorum.az kaldı şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun
iyi yaptın eserinle gurur duy
aa hayırlı olsun ya ben çok severim izmiri
varmı tanıdık izmirde. gidim tanışım. cevrem yokaz kaldı şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun
iyi yaptın eserinle gurur duy
aa hayırlı olsun ya ben çok severim izmiri
betüşüm napıyo ya koca kız olmuştur maşallahkız anası olarak hayatıma devam ediyorum.büyüyo betül bende onunla
tanıdık yok da ben sık sık gelirdim evlenince ne olur bilmiyorum bu ara gelicem inşallah işim varvarmı tanıdık izmirde. gidim tanışım. cevrem yok
19 aylık oldu :)betüşüm napıyo ya koca kız olmuştur maşallah
tanıdık yok da ben sık sık gelirdim evlenince ne olur bilmiyorum bu ara gelicem inşallah işim var
Ne işin vaaaabetüşüm napıyo ya koca kız olmuştur maşallah
tanıdık yok da ben sık sık gelirdim evlenince ne olur bilmiyorum bu ara gelicem inşallah işim var
araba alcam ordan nasipseNe işin vaaaa
neresine geliyosun
hadi hayırlısı o zamanaraba alcam ordan nasipsebornova,kordon,karşıyaka,çeşme tatile gelince geziyorum öyle
Aşkitom saçmalama valla öle bişi yokYuhh daha dün müsen zaten manitayi bulunca unuttun beni
Kark napiyon bacim görüşmeyeli baya oldu
Bilemiyorumm artikinnAşkitom saçmalama valla öle bişi yok
Minnak.kizzz düğüne de cok az kaldiii
iyi şükür az kaldı hakkatenBilemiyorumm artikinn
Minnak.kizzz düğüne de cok az kaldiiihazırlıkkar nasıl gidiyor?
Evi tuttunuz mu? Eksikleri baya tamamlamissindir. Gelinligini aldin miiiiiyi şükür az kaldı hakkaten
Evi tuttunuz mu? Eksikleri baya tamamlamissindir. Gelinligini aldin miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?