- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.241
Napim bunalım mod takılıyorumZorluyon ama beninapiyon kız sidikli
Niye bee senin şuan çok mutlu olman gerekmiyo muNapim bunalım mod takılıyorumsen napıyon
Mutluyum da sıcaklar sınav ders falan çok bunaldımNiye bee senin şuan çok mutlu olman gerekmiyo mubende napim yarın temizlik var evde doğum yaklaşıyor hazırlık yapiyorum
Çok meşgul
ikisi de
Kocamla ilgileniyordum napiyim kızçeler
HahhahhahahhaKocamla ilgileniyordum napiyim kızçeler
Huhhhh huuuuKocamla ilgileniyordum napiyim kızçeler
Mutluyum da sıcaklar sınav ders falan çok bunaldımAllam şaka gibi doğuruyorsun bi kaç haftaya
Allahım alışamadım şu mersinin sıcağına ye nefret ediyorum yazdanDaha yakıcı sıcaklar gelmedi bebeğim asıl bunalmayi o zaman gorcen
Oooo taze gelin
iyi kuzum napıyım geldik işte öyle iş güç başladık özledim seniiiOooo taze gelintahmin ettim bugün işe başlayacağını napıyon len köfte
Bende seni özledim aşkitom düğün fotoğraflarını göremedik amaa çatlarımiyi kuzum napıyım geldik işte öyle iş güç başladık özledim seniii
Toparlansın hepsi öyle atarım iyi şükür ya allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah önce seniiBende seni özledim aşkitom düğün fotoğraflarını göremedik amaa çatlarımnasıl gidiyor evlilik
Dua eden dillerini yisinler bebeğim çok teşekkür ederim aşkitom aminToparlansın hepsi öyle atarım iyi şükür ya allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah önce senii
ee sende ne var ne yok kuzumDua eden dillerini yisinler bebeğim çok teşekkür ederim aşkitom amin
Ne olsun canım valla aynı bıraktığın gibiee sende ne var ne yok kuzum
sınav ne zaman kızNe olsun canım valla aynı bıraktığın gibi
Ekimde kuzumsınav ne zaman kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?