- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.681
ee işte sen yokken hemen evlendim üstüne de minnak yapıyorumgeldim geldimm hadı anlattt
kuzu ben dogurdıum 5 aydır bebemle ugrasıyorum anca uyku uzenı olustu ve sımdı uyuyo zaten oyle yazabılıyorum işe başladım falan derken yogundum yanıı kopunca da benı unutmussunuzdur sandımmmee işte sen yokken hemen evlendim üstüne de minnak yapıyorum
normal şekerim unutmadık da özledik yani hem büyümüş prenses gel artıkkuzu ben dogurdıum 5 aydır bebemle ugrasıyorum anca uyku uzenı olustu ve sımdı uyuyo zaten oyle yazabılıyorum işe başladım falan derken yogundum yanıı kopunca da benı unutmussunuzdur sandımmm
çoktebrık ederım kızzz hemen mınnakı yapmıssın yerım ben senı de mınnakını daaaaaa
hayırlısıyla bana çekmezse şubat olcak kuzum ben 10 aylık doğmuşum marta kayma ihtimali de var bizimkininee süperrr sen de subat annesı olcaksınn ben de subat annelerı grubundaydım ama olmadı ocak annesı oldum fıstık erken geldı karnındakı oğlan hissettim ben yerim siziiiii oyyy sarılasım geldı yaaa
haftalık 3 gun basladım bu hafta ıkı gun gıtcem cuma gıtmıycem tecrubelerım feda olsun sızeee benım takvımın-mdekı tarıh de 12 şubattı herseyımız paralel olcak baknormal şekerim unutmadık da özledik yani hem büyümüş prenses gel artıkişe nasıl başladın ya rahat oldu mu ? biraz tecrübelerinden faydalanmam lazım
o bellı olmaz ben de on aylık dogmusum 43haftalıklardanım ıkı gın daha dgmasam zehırlenıp anam da ben de ölecekmişizzhayırlısıyla bana çekmezse şubat olcak kuzum ben 10 aylık doğmuşum marta kayma ihtimali de var bizimkininbence kız olcak ya bakalım hayırlısı inşallah kız olur
ay hadi inşallahhaftalık 3 gun basladım bu hafta ıkı gun gıtcem cuma gıtmıycem tecrubelerım feda olsun sızeee benım takvımın-mdekı tarıh de 12 şubattı herseyımız paralel olcak bak
anne ne hıssederse o oluyo benımkıne herkes oğlan dıodu karnıma bakanlar ruya görenler ben kız dıyodum kız olduuu fıstıgım uyuyooo gıdıp uyandırıp sevesım varrrr oyy kız özelden atıyım ssana resmını bak yavrsumahayırlısıyla bana çekmezse şubat olcak kuzum ben 10 aylık doğmuşum marta kayma ihtimali de var bizimkininbence kız olcak ya bakalım hayırlısı inşallah kız olur
yaparsın 3 ayını gecınce duzene gırıyo bebısleray hadi inşallahbenimde seninki gibi prensesim olur inşallah bende 4-5 aylıkken işyeri açmayı planlıyorum da nasıl olur bilemiyorum korkuyorum biraz beceremezsem diye
hadi at bakayım annem senin kız olcak diyo sürekli ekşi yiyorum bir de ben hiç uyumam öyle bebekliğimden beri 2 den 3 den önce yatmam şimdi işyerinde bile uyuyorum kafamı tutamıyorum annem de kız çocuğu uyku yapar dedianne ne hıssederse o oluyo benımkıne herkes oğlan dıodu karnıma bakanlar ruya görenler ben kız dıyodum kız olduuu fıstıgım uyuyooo gıdıp uyandırıp sevesım varrrr oyy kız özelden atıyım ssana resmını bak yavrsuma
ay süper olur öyleyse ona da bi oda yapcam zaten yanımda durcak gene anneannesi bakcak hayırlısıylayaparsın 3 ayını gecınce duzene gırıyo bebısler
oooo yanında duracaksa herseyı yaparsın hiç korkma ben sutumu sagıp bırakıyorum oyle 8 de cıkıp 3 de gelıyorum ve babannesı duruyooo dusunsene annen duracaksa yasadın ınsanın kendı annesı gıbı yokay süper olur öyleyse ona da bi oda yapcam zaten yanımda durcak gene anneannesi bakcak hayırlısıyla
ben de ekşi yerdım ve hep uyurdum ama ılk zamanlarda oyleydı son zamanlarda gecenın 3unde kalkıp 7 8 lere kadar otururdumhadi at bakayım annem senin kız olcak diyo sürekli ekşi yiyorum bir de ben hiç uyumam öyle bebekliğimden beri 2 den 3 den önce yatmam şimdi işyerinde bile uyuyorum kafamı tutamıyorum annem de kız çocuğu uyku yapar dedi
annem ben bakarım dedi zaten yan odamda olacak annem bakamazsa bebek bakan güvendiğim bir abla var o bakar zaten ay aman içimi nasıl rahatlattın anlatamammmmoooo yanında duracaksa herseyı yaparsın hiç korkma ben sutumu sagıp bırakıyorum oyle 8 de cıkıp 3 de gelıyorum ve babannesı duruyooo dusunsene annen duracaksa yasadın ınsanın kendı annesı gıbı yok
hadi inşallah ya kız istiyorum bende çok istiyorum hem deeeben de ekşi yerdım ve hep uyurdum ama ılk zamanlarda oyleydı son zamanlarda gecenın 3unde kalkıp 7 8 lere kadar otururdum
rabbim gönlüne göre versinnn kuzum cok guzel olur aglaıgı anda dayarsın memeyı bzıımkı bıberonu pek sevmedı ama ac kalmıs ılk gun nasıl ağlamıstım kötu anneyım ben dıye çok guzel olucak yaaaannem ben bakarım dedi zaten yan odamda olacak annem bakamazsa bebek bakan güvendiğim bir abla var o bakar zaten ay aman içimi nasıl rahatlattın anlatamammmm
hadi inşallah ya kız istiyorum bende çok istiyorum hem deee
hehe kötü anne senirabbim gönlüne göre versinnn kuzum cok guzel olur aglaıgı anda dayarsın memeyı bzıımkı bıberonu pek sevmedı ama ac kalmıs ılk gun nasıl ağlamıstım kötu anneyım ben dıye çok guzel olucak yaaa
kız fena duygusala bagladımm yaaaa öyle böykle değil sütünü içmemiş kakasını yapmamıs benı aramıs hephehe kötü anne senialemsin adre
yaa kıyamam amakız fena duygusala bagladımm yaaaa öyle böykle değil sütünü içmemiş kakasını yapmamıs benı aramıs hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?