- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #39.281
İyiyim çok şükür canım, ev hali işte ye iç yat kalkPinkommmm napıyosun nasılsın
Napim canım çalışıyorum bende. Bişiler yapmaya çalışıyoruz bakalım az kaldıİyiyim çok şükür canım, ev hali işte ye iç yat kalkSen ne yapıyorsun nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor?
İyi çok şükür, annesinin akıllı oğlu üzmüyor hiçNapim canım çalışıyorum bende. Bişiler yapmaya çalışıyoruz bakalım az kaldıSende nasıl gidiyor hamilelik
Harbiye uğradım geçen gün söylemişti erkek olduğunu. Dünyaya yeni bir pipili geliyoİyi çok şükür, annesinin akıllı oğlu üzmüyor hiçZor ya hazırlık aşaması, strese sokma kendini
Heee sorma kız yapalım dedikçe oğlan doğuruyoruzHarbiye uğradım geçen gün söylemişti erkek olduğunu. Dünyaya yeni bir pipili geliyoaman yok ya olduğu kadar zaten
Hiç belli olmaz belki bende bi prenses doğururumHeee sorma kız yapalım dedikçe oğlan doğuruyoruzBakalım belki senden çıkar bir kız bebe
Ayy inşallah Allah hayırlı evlat nasipsinHiç belli olmaz belki bende bi prenses doğururum
Harbiiiiiii geldin miiiiiiiiiSelaammsss
Burdayım işteHarbiiiiiii geldin miiiiiiiii
Mersin'e geldin mi beBurdayım işte
Yok canım istanbuldayim halenMersin'e geldin mi be
Takıl tabiiiiiiYok canım istanbuldayim halen
anam vay pinkinin oğlu olcakmışVayyy kimleri görüyorum
bihter ziyagil ölmediVay anam vay
En cadısı hangisiyse onu veranam vay pinkinin oğlu olcakmışbenim kızların hangisini almayı düşünüyorsun
bihter ziyagil ölmedi
valla evliliği bilmiyorum sadece çocuk bakıyorusEn cadısı hangisiyse onu verNasıl yaramazlar mı? Evlilik nasıl gidiyor?
Sendeki libodadan, tek çocuk olmayacağı belliydivalla evliliği bilmiyorum sadece çocuk bakıyoruz
rabbim dağına göre kar veriyorSendeki libodadan, tek çocuk olmayacağı belliydi
Allah size bağışlasın, ben çok istiyordum ağzımda sürekli ikizim olsun vardı ama tekiz oldu buna da şükürrabbim dağına göre kar veriyor
boşver kız napcan ikizi valla çok zorAllah size bağışlasın, ben çok istiyordum ağzımda sürekli ikizim olsun vardı ama tekiz oldu buna da şükürZorlar da çok tatlı oluyor sıpalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?