- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Kaç yaşındasın sen canım? Okuyo musun napiyosun. Ben seni tanimiyorum hichiç bişey yapmıyorum, çok boşa zaman harcıyorum sonra da kendime kızıyorum
Hallet o zamaninsaf fairyle 5 dkda hallederim dermişim
Hallet o zamanhapur hupur börekleri,kurabiyeleri götürürken iyiydi
Hallet o zamanhapur hupur börekleri,kurabiyeleri götürürken iyiydi
Iste o yüzden bende çok merak ettim. Aramizda geziyo alabilir suan. Eğer okuyosan catlatma bizi aydinlat
şuan okuyorsan üç kere kapıyı tıklat
Senin dişlerinde problem vardir,kurabiyemiz pambik gibiydine böreği be göre göre bir çiçekli kurabiye gördün taş gibindi
Ver cimcimem yikasinArbimmm ya bi cola bardagu ile sandviç tabagi var bnmde onuda yikasinkahve aciktirdi
Iyi geceler tatlimiyi geceler kızlar görüşürüz.
İyiyim ay işim vardı yoruldum az oturayım nefes alayım dedim senden?Heyyooohos geldin naberr
Kaç yaşındasın sen canım? Okuyo musun napiyosun. Ben seni tanimiyorum hicitismekten tanisamadik
Bende iyiyim. Çok yoruldum bugünher yanim agriyoİyiyim ay işim vardı yoruldum az oturayım nefes alayım dedim senden?
Bencede ayipaa çok ayıp ...
21.75 yaşındayım
okuyorum
istanbuldan katılıyorum ))
sen de gbtni çıkar
Bende iyiyim. Çok yoruldum bugünher yanim agriyouzandim yataga size laf yetistiriyorum
Bencede ayip
26.5 yasindayim.
calisiyorum köle gibi
bedenim Mersinde ikamet ediyor,ruhum amerikanyada
He ya hiç sormahayaller amerika, hayatlar mersin
Bende bugün akşam üzeri konuşmadan önce alışverişe gittim geldim dinlenirken burda takıldım erkek kardeşimin sünneti var sünnet yatağı hazırladık hem telaş hem yorgunluk az önce oturdum hep ayaktaydım ay çok konuştumBende iyiyim. Çok yoruldum bugünher yanim agriyouzandim yataga size laf yetistiriyorum
Bencede ayip
26.5 yasindayim.
calisiyorum köle gibi
bedenim Mersinde ikamet ediyor,ruhum amerikanyada
He ya hiç sorma
Sabahtan beri geziyorum kizBende diyorum biseyler eksik. Nerdesin kız sennnn
kaynina asik olan kadin mi? Ben o konuyu gormedim yaaa.Benimde o konuydu
ve kaynına aşık kadın onun yüzünden mapuslara düşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?