- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.161
aman anacım kadının kocası her naneyi yemiş bizim hasbam da aldatmışmıdır diye soruyor adam eğitimi için gitmiş yurt dışına 23 gün sonra karısı gelcekmiş o ara pislik oteller mi aramamış striptiz kluplere mi gitmemiş aklınıza ne geldiyse yapmış kadının derdi de adam eğitimden sonra maaşı statüsü yükselcekmiş bırakiyim de fıstık gibi kadınlarla mı yesin parayı dedi sonra döndürdü lafı yok ben öyle demedim para umurum değil dedi falan filankocası da üyeymiş
ben o konuyu okumadım gerçi
aradan bi kaç mesaj okudum
çok uzun ya onla kim uğraşıcak
tam özet geçsene kızminnakmimar ))
aman anacım kadının kocası her naneyi yemiş bizim hasbam da aldatmışmıdır diye soruyor adam eğitimi için gitmiş yurt dışına 23 gün sonra karısı gelcekmiş o ara pislik oteller mi aramamış striptiz kluplere mi gitmemiş aklınıza ne geldiyse yapmış kadının derdi de adam eğitimden sonra maaşı statüsü yükselcekmiş bırakiyim de fıstık gibi kadınlarla mı yesin parayı dedi sonra döndürdü lafı yok ben öyle demedim para umurum değil dedi falan filan
evet şimdi koca geldi durumu kendi gözünden anlatıyor göyao arada kocası mı geldi ))
evet şimdi koca geldi durumu kendi gözünden anlatıyor göya
olur mu olur hatta sen yada ben bile olabilirizahaah bir de kocası aslında hiç alakası olmayan bi trollmüş
ne kafa olurdu ama :))
olur mu olur hatta sen yada ben bile olabilirizaaa bir dakika bence kesin harbi bu çıkıyorum dedi o ara üyelik almıştır belki
diğer konuyu okudum onada güldüm töbe ya kocası sevişirken yaklaşıyormuş buda sinirlenmiş kocaya gece vurmuş hahhah
hangi konu o yanihahaha ))
ekşici kesin dicem de kaıdnın üyeliği 2009 tarihli
aa ben o konuyu okudum ama vurma kısmını görmedim ))
hangi konu o ya
kaçtım geldim bir anda mune geldi aklıma
onu gördümde hepsini okumamıştımeşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..
onu gördümde hepsini okumamıştım
şimdi buldum da dermanım kalmadı artık yazmaya bdvyeben de 2 kez okudum ama vurduğu yeri bulamadım
ekşınlı olan kısmı =D
ben de 2 kez okudum ama vurduğu yeri bulamadım
ekşınlı olan kısmı =D
şimdi buldum da dermanım kalmadı artık yazmaya bdvye
onu gördümde hepsini okumamıştım
var var vurmuş girmiş kocaya hahha
seni bilmiyorum da ben bugün çok kaşındımmune geldi ve konuyu kapattı beni beğendi valla ben gidermiyim ki
yarın memlekete gidicem ban da alırsam yolculuk tam olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?