- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.641
Ben seni özendirecek birşey bulurum yarın 2 de kalkarım meselaNe kaa güzel,nasıl ozendim sana
Parayı bulunca pavyon mu açtın hemen. Dur senin hakkından. .
Kızımızın Beline,sutyenime para sıkıştırmak isteyen olursa cekinmesin
Oryantal sanatini benimsemiş hatunumuza laf yokbu ne böyle yılan dansı mı
ben buna değil otobüsteki siyah sütyenli abiye yapıştırmak istiyorum o daha çok yakışmış
UyuzzzBen seni özendirecek birşey bulurum yarın 2 de kalkarım mesela
Yok yarın oylama başlıyor sonraki gün yaparım
Paraya boğdum seni hala derdin benle heee.Oryantal sanatini benimsemiş hatunumuza laf yok
Niye kız ne yaptın kızcağızaBodrumumuz pavyon bilmiyon mu senönce dansözlugu sana teklif ettim reddettin millan bi daha gelemez buralara
Bugün tahsilat günü. Sökül kiz paralariben geldim dedim yahu bir kendinize gelinde geleni gideni görün
gözünüzü para boyamış alla alla
Hiç sorma hatun parayı GÖRDÜ kimseyle ilgelnmiyor. Hemen pavyon açtıben geldim dedim yahu bir kendinize gelinde geleni gideni görün
gözünüzü para boyamış alla alla
Geçen hafta sonundan beri ulaşamıyorum sana kaj, bdv olmasa görmüycem seni
Gitme kizzzzz nereye
Hahahahaho da borcunu odesin var mi öyle belese yiyip icmek
Tasladik ya geçen gün yıkıma geldiğindeNiye kız ne yaptın kızcağıza
Hiç sorma hatun parayı GÖRDÜ kimseyle ilgelnmiyor. Hemen pavyon açtı
Bugün tahsilat günü. Sökül kiz paralari
Evine haciz memurlarını gonderdim. Totosundaki tangasina kadar alcam nihahahhayır yanlış hatırlıyorsun bu arad depresifim ya
o öyledir biraccık tin tin tini mini hanım..
Bugün gene Baskın yapar. Hala şarjı dolmamıştır :)))Tasladik ya geçen gün yıkıma geldiğinde
aramızda kalsın birazcıkta cimriiiEvine haciz memurlarını gonderdim. Totosundaki tangasina kadar alcam nihahah
Haraccı gacı oldu Başımıza :)))anam mafya da soyunuyor şuna bak hanım aga kılıklı
Bu tükkan nasıl dönüyor saniyosun senanam mafya da soyunuyor şuna bak hanım aga kılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?