- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.961
Anam seninki gene kahve yapıyormuş benimki Yanındaki kumandayı vermezBen kocama kahveyi binbir nazla yaptırıyorum, elin kızı sevgilisine pasta yaptırıyor, adaletin bu mu dünya
AyneennParayı Alınca ağzın kulaklarına geldi pampa
Yani mıy mıy mıy mıy Hahhahahaho nası oluyor ya : D
uyuz eşek rolünü açın bize eylül hanım please: D
Ben evde yemek yapmam sayesinde sabah miss gibi ekmek kokusuyla uyanirim kendi yapar aklina gelebilecek her seyi,bende yapma diyorum sisicem bi gun onun yuzunden ama kalorisine kadar hesapliyo benimki istisna bebegim üzülmeBen kocama kahveyi binbir nazla yaptırıyorum, elin kızı sevgilisine pasta yaptırıyor, adaletin bu mu dünya
Temizliği benimkide yapıyor, iş o ki mutfağa girsinharbi bulaşık bile yıkatıyomuş, sen de iş yok
Beterin beteri varı yaşadık resmenAnam seninki gene kahve yapıyormuş benimki Yanındaki kumandayı vermez
Sana tavsiyem evlenmeBen evde yemek yapmam sayesinde sabah miss gibi ekmek kokusuyla uyanirim kendi yapar aklina gelebilecek her seyi,bende yapma diyorum sisicem bi gun onun yuzunden ama kalorisine kadar hesapliyo benimki istisna bebegim üzülme
ilgilenilmezse ölicik hastalığıi bulaşıcı kaçıyorum o yüzden hahah : D
Sen geçmişi kontrol etmiyormuydun?Ilgilenin lan benle
YoooSen geçmişi kontrol etmiyormuydun?
Bizde bi imza yok bebegim 3 yildir ayni adam annem bile isyan ediyo artik cunku annemin yemekleri onunkinin yaninda sönük kaliyoSana tavsiyem evlenme
canım inşallah hep böyle gider
Senin bitane cıbıldak kadinli avatarin vardi noldu onaBizde bi imza yok bebegim 3 yildir ayni adam annem bile isyan ediyo artik cunku annemin yemekleri onunkinin yaninda sönük kaliyo
Aminn
Niye geç geldin bakim
kadını komplekse sokmaBizde bi imza yok bebegim 3 yildir ayni adam annem bile isyan ediyo artik cunku annemin yemekleri onunkinin yaninda sönük kaliyo
Aminn
Kimsecikler ilgilenmedi mi yavrim senleIlgilenin lan benle
Bilmiyorum galiba öptüler onu kacip gitti çünküSenin bitane cıbıldak kadinli avatarin vardi noldu ona
Niye geç geldin bakim
kadını komplekse sokma
Öğlede gittim işe o yüzden iş bitmedi geç kaldimNiye geç geldin bakim
kadını komplekse sokma
Evet meryemimm ilgilenmiyolar benleeKimsecikler ilgilenmedi mi yavrim senlegel ben ilgilenirim senle
HahahaBilmiyorum galiba öptüler onu kacip gitti çünkü
HahahahhaHahahao yolun yolcusuymus demek,boş ver Iyı olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?