Bebek Beslenmesi Muhallebi sevmeyen bebekler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Merhaba güzel anneler
1 yaşında bir afacan annesiyim meme emmedi mamada almıyor. Muhallebinin her çeşidi denedim yemiyor( eve yaptığım sütlaçlardan yiyor, anlayacagınız şeker istiyor) ona her gün şeker koyup muhallebi vermek istemiyorum zararlı sonuçta.. onu tok tutacak ne yapabilirimm

Merhaba canim, yogurt dene bide.

sade yogurt sevmiyorsa, icine biraz meyve dogra minik minik... tatlanmis olur yogurt, hemde meyve yemis olur

Ben hazir pirinc unu yediriyorum ama sizinki yemiyormus ablamin kizida yemezdi doktor ona bir tarif vermisti sut irmik pekmez miktarlarini bilemiyorum ama pisince muhallebi kivamini aliyor hem besleyici hem doyurucu azcik yapip bir deneyin insallah yer

Merhaba güzel anneler
1 yaşında bir afacan annesiyim meme emmedi mamada almıyor. Muhallebinin her çeşidi denedim yemiyor( eve yaptığım sütlaçlardan yiyor, anlayacagınız şeker istiyor) ona her gün şeker koyup muhallebi vermek istemiyorum zararlı sonuçta.. onu tok tutacak ne yapabilirimm
1 yaşında olmuş artık lütfen vermeyin muhallebi falan o_O artık her türlü sebzeyi yemek halinde katı olarak tüketebilir 1 yaşında bebek. Yeterince sert olan meyveleri de buharda yumuşatarak verebilirsiniz.

1 yaşında olmuş artık lütfen vermeyin muhallebi falan o_O artık her türlü sebzeyi yemek halinde katı olarak tüketebilir 1 yaşında bebek. Yeterince sert olan meyveleri de buharda yumuşatarak verebilirsiniz.
Sebze ve meyve yemiyor, makarna, pilav, tarhana çorbası dışında birşey yediremiyorum...

Sebze ve meyve yemiyor, makarna, pilav, tarhana çorbası dışında birşey yediremiyorum...
Sebzeyi ve meyveyi ne şekilde veriyorsunuz? Yine püre şeklindeyse belki ondan sevmiyordur? Alternatifleri denemekten başka şansınız yok. Mutlaka seveceği başka şeyler olmalı. İnanın muhallebi en son çareniz bile değil. :(

Back
X