Tatlı Tarifi Muhallebili Kadayif (resimli)

cemree ayyy kaynana yapmaaa yaslilarr böyle agir okkali seyleri sever
böyle yiyip " mm immm emmm miyim miyyimm " der bi kaydirigubbakcemile3 bende ki öyle:1closedeyes:

enjoy nihayett :)) zuzu nasil oldu begendiyseniz yazin kizlar

veeeeeeeee yaptımm :) oldu muuu çokda güzel oldu kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim bu nefis lezzeti paylaştığın için opuyorumnanaktan

bayram için yapmıştım ama yaptığım günün akşamına eşim ve oğlum bitirdiler.. bayrama yeni tatlı yapmak zorunda kalmıştım. mutlaka deneyin süper bi lezzet... yanlız ben muhallebiye tarçın ve limon rendesi koymuyorum ....

Bende koymadım ceviz yerinede fındık koydum

yaptımm we süper olduuu zemuszemus limon sewmediğimden ben de koymadım..ama bayıldık tadına..tarif için çok mersi opuyorumnanaktan

ps: enjoyable tam seni çatlatıcaktım ki meğer bulmuşsun kadayıf.yapıp yemişsin bilem..tüh yerimseniben

bende yaptım hatasonu süperrrr oldu yaahihoyyyt tarif için teşekkürlerr...:lepi:

tüm aileyi seferber etmiştim kadayıfı bulmak için kaydirigubbakcemile3

ayyy çok güzel görünüyo
çok duymuştum methini bende yapacam cokacimcoook

Kadayıflar kıtır kıtır mı oluyor? Ben biraz yumuşak olsun istiyorum ne yapabilirim?
Ellerine sağlık bu arada cnmopuyorumnanaktan

Daha 3 gün önce günümde yedim bu tatlıyı çok beğenmiştim, tarifini istemeyi düşünüyordum arkadaştan ama gerek kalmadı, teşekkürler arkadaşım en kısa zamanda deniycem inş.

Kadayıflar kıtır kıtır mı oluyor? Ben biraz yumuşak olsun istiyorum ne yapabilirim?
Ellerine sağlık bu arada cnmopuyorumnanaktan

sersa arkadasimizin dedigide bir öneri.. birde cok fazla yagda kavurmassin .. bende mesela tersi siyah kitir seviyorum :).. cok kavuruyorum yagda.. sadece yagi cekicek kadar kavurursan kremada sicak dokulurse yumusak olur.. ama cokta sicakken dökmeyin minik hamurlar olusmasin

Daha 3 gün önce günümde yedim bu tatlıyı çok beğenmiştim, tarifini istemeyi düşünüyordum arkadaştan ama gerek kalmadı, teşekkürler arkadaşım en kısa zamanda deniycem inş.

umarim begenirsiniz masumum bende tsk ederim

babam pek sever kadayıfı bi de bunu denemek gerek

canım eelllerine klavyene sağlık olsun işl :) geçen akşam msafirlrime yaptım herkes çok beğendi çok teşekkür ederim tarif için.Yalnız birşey soracam şekerle birlikte kavuruyoruz ya yerken o şeker kıtır kıtır ağzımıza gelecek dimi yanlış bir şey yapmamışımdır umarım.erimicek şeker dimi

Kadayıflar kavrulurken üstüne toz şekeri döküp kavurmaya devam ediyosunuz. Dolayısıyla şeker kavrulurken eriyo. Kadayıfların kıtırlığını şeker sağlıyo biraz. Ben yapıyorum hep çok güzel oluyo ya ilk burda görmüştüm bu tarifi mükemmel geçekten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…