Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde paketlilerden kullanmıyorum ben, hani bu pazarlarda ipe dizili olanlar varya daha lezzetli oluyor, fark edermi bilmem ama bazılarının kalitesiz olduğu doğrudur![]()
Ellerine,emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
![]()
Ellerine sağlık canım :)
Ben hep paketli alıyorum ama muhallebili ilk kez yaptım sen baya anlıyorsun kemalpaşa tatlısından :)
Vazgeçmem imkansız benimde aşığım mutfağa, yemek yapmaya yarışma vesile oluyor gerçekten böyle şeyler için daha çok hevesi artıyor insanınNe güzelbende çok seviyorum yemek yapmayı ama mutfağa çok şık giremiyodum son zamanlarda yarışma sayesinde birşeyler yapmaya başladım ..
Vazgeçmem imkansız benimde aşığım mutfağa, yemek yapmaya yarışma vesile oluyor gerçekten böyle şeyler için daha çok hevesi artıyor insanın![]()
Ayy valla mı canim benim hemen geliyomSağol hazalımbende ilk defa denedim güzel oldu :) buyur gel çay içmeye :)
Ayy valla mı canim benim hemen geliyom
Borcamı tertemiz yapabilirim![]()
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık![]()
Oyyy Canim yagel canım benim yakınmıyız bilmiyorum ama gerçkten beklerim bi gün
![]()
Canım içi kuru kalıyorsa kapağını kapatarak pişir, hem çabuk pişer hem de içine işlemiş olur şerbeti![]()
Oyyy Canim ya
Keşke öyle bi şansımız olsa bende çok isterim
Amasyadayim ben canim şu elmasi meşhur olan küçük şirin şehir![]()
Ellerine sağlık,kıvamını güzel tutturmuşsun.Ben bir kersinde de muhallebi yerine hazır kazandibi yaparak denemiştim ama kıvamı böyle güzel olmamıştı,başarılar dilerim.
Deneyin değişik oluyo :) teşekkür ederimSuper fikir ben hep erimekle yapardim.deneyecegim.ellerine saglik cnm.basarilar...
Biran için olsun heyecanlanmıştım kemal paşa yiycem diye amauzakmışız canım
olsun kalpler bir
![]()
Biran için olsun heyecanlanmıştım kemal paşa yiycem diye ama![]()