- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ayy süper gözüküyoo çok merak ettım yarın zamanım olursa denıcem tatlımm ellerine sağlık tatlımmm benımmmopuyorumnanaktan
incim biricik yegenim gece seninle yazisirken yaptigim muhallebili kurabiyelerimin görüntüsü iste tam böyleyerimseniben
tadi desen anlatilmaz tadilircokacimcoook misafirlerim bayildilar tarifini aldilarkaydirigubbakcemile5
iyiki yapmisim ama iyiki sen eklemissin sayende tadina doyulmaz bir tat daha eklendi mönümevereliniortak
bu enfes tadi bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim canim.vereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
veee iste bu firindan cikmis halicokacimcoook
iste buda misafirlere ikram etmeden az evvel simdi artik yok:jeyyar:zemuszemus
ellerinize ,emeğinize sağlık çok güzel görünüyor. değişik ve pratik bir tarif en kısa sürede denicem
tatlm ben bunları yeni görüorm yaww çok güzel görünüyor kayınvalidem kuliçe yapardı ıraktayken şekli aynı ona benziyor nerelere götürdn beni bacım...ellerine sağlık.emeğine sağlık...opuyorumnanaktan
incim biricik yegenim gece seninle yazisirken yaptigim muhallebili kurabiyelerimin görüntüsü iste tam böyleyerimseniben
tadi desen anlatilmaz tadilircokacimcoook misafirlerim bayildilar tarifini aldilarkaydirigubbakcemile5
iyiki yapmisim ama iyiki sen eklemissin sayende tadina doyulmaz bir tat daha eklendi mönümevereliniortak
bu enfes tadi bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim canim.vereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
veee iste bu firindan cikmis halicokacimcoook
iste buda misafirlere ikram etmeden az evvel simdi artik yok:jeyyar:zemuszemus
ablammmm tek kelimeynen mükemmeldiii....bayildim bitince baya üzülmüstüm yav:sinifsinif:
elline koluna saglik canim ablam insallah bende yaparim ve eklerim...birliktede yapa biliriz canim ne dersin???:1rolleyes:
çok güzel görünüyor ısırınca içinden muhallebi çıkıyor ha bayılırım böyle tatlılara mutlaka denicem ellerine sağlık
ellerine sağlık ablacım hep yapıp özendiriyosun beni
denemeye kalktım ben bunu geçen akşam denedim hamur hep dağıldı hiç olmadı çokta heveslenmiştim ama
şeker yerine pudra şekeri koydum ondan mı oldu acaba
oy canimsin ya kiyamam
inanki ne desem bos bu durumda
sanmam pudra sekerli tariflerde cokdur
ya ununu cok katdin yada az katdin
ama pes etme derim ben
illa bu tarifden dolayi diilde
benimde elim alisip tutturana kadar epey cekmisdim inan
a.s.a.s.a.s.
ama denemeye layik gördügün ve yorumunuda ekledigin icin cok tsklera.s.
Bu ne güzellik Allahım hemen mutfaga denemeye gidicem .Hazır kankamda oturmaya geliyor onada tattırırım. Ellerine sağlık.
estagfurullah deniycem ablacım inat ettim tutturduğum gibi de paylaşıcam seninle resmini
öpüyorum kocaman gül yanaklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?