bende hero baby'nin muzlu gogle diye bi pirinç unu var ondan aldım. pakette 1 su bardağına 5 tepeleme tatlı kaşığı yazıyor. e, biz daha 6 aylığız. yeni yeni bişeyleri tadıyoruz. bana çok geldi doğrusu. yarım su bardağına 2,5 tatlı kaşığı yaptım denemelik, oğluşum onu bile yemedi..

( ya, ek gıdalara başlıycaz diye çok hevesliydim ama oğluşum o kadar da ilgi duymuyor verdiklerime?? zaten zar zor da emziriyorum 15 gündür falan.. nolucak böyle bilmiyorum. gündüzleri 5 dk. 5 dk. gece uykusunda emziriyorum bari.. acaba ek gıdalara verme zamanlamam mı yanlış anlayamadım.
3 gün oldu ek gıdaya başlayalı. şu ana dek havuç suyu, elma püresi, sebze çorbası, yoğurt, muhallebi, cicibebe(sütümle ıslattığım), ve labne peniri verdim. hiçbirini de öyle aman aman deli olarak yemedi.. hele yoğurdu sanırım hiç sevmedi.
sizin durumlar nasıl?
birde şöyle bir düşüncem var kızlar; süt saklama kaplarından alıp dolaba koysam, gündüzleri akşama dek hiç emmediği oluyor, işte o zamanlarda versem biberonla? yani yine emer gibi en azından 3 saatte bir falan sütümü sunsam nasıl olur acaba? walla artık biberona alışır da beni emmez korkumdan da geçtim, yeter ki sütümü içmiş olsun. sizce??