candela kullanıcısından alıntı
daimagozde yanlıs anlamazsan beni gozume takılan birsey soylemek istiyorum. hemen hemen butun doktor onerilerini okumaya calıstım.ve sayfalarda senin yazıların ozellikle dikkatimi cekti.doktorlardan bahsederken sanki senin arkadasınmıs gibi konusuyorsun. sonucta senin akranın degil ve bahsettigimiz isimler doktor. öyle alalade isimlerinden ziyade bi bey yada muhammet doktor diyebilrsin .sonucta babanın oglu degil bu kişiler. bukadarcık saygıyı haketsinler diye düşünüyorum.. amacım kavga cıkarmak degil fakat uslubunda değişik geldi ne biliyim...
benım uslubum boyle ayrıca ısımle hıtap etmem saygısızlık anlamınada gelmıyor babanın oglu deıl demıssın uslub benım uslubum yanı bu sekılde deıstıreemem okuma benım yorum ları madem bu kadar sınır olmussun
Düzenleyen: daimagozde Düzenleme Tarihi : 28-10-2011 Düzenleme Saati

14
evet kendisinden haz etmedim bu arkdasın ,ben nacizhane uyardım ama sahsının verdigi cevap zaten ne tarz birisi oldugunu gosterdi bana gozunuzden kacmıs olmalı bu konusma, zaten daha sonrasında cevap verme geregi bile duymadım.sonucta konu ameliyat ,burun , arkadasın kavga cıkarmaya yatkınlıgından dolayı uzatmadm.. yinede konusmaya gerek duymazdım da . kalkmıs bana ortalık yerden aay kabul etmiceeksen bekletmee diye kullanıcı talimatı veriyor dalga gecer gibi bide bide cocuk muhabbeti yapıp bilmem ki benim uslubumu begenmemiş fln filan ortada sikayet etmelere kalkıyo. velhasıl , seni ztn direkt olarak onaylamadım daimagozde beklemene gerek yok.. burda benim kimseyle alıp veremedigimde olamaz tanımam etmem ztn kimseyi.. ama saygısız insanları normalde hiç sevmedigim gibi sanal ortamda da aynı seyi hissederim.. kusura bakmayın kızlar böyle konudan alakasız seyler konusuldu ama bi açıklama yapmam gerekliydi. tekrar özür dilerim. hiç sevmedigim sey aslnda..:44: