cok hafıf sag gozune dogru yan oldugunumu dusunuyorsun peki...acıkcası bende bandajlı halıme bakıyorum, boyle hafıf bı kayma beklıyorum oyle gorunuyor. bu cok detay baktıgımız ıcın boyle oluyo inan:)sonucda yapma bışı nasıl ıstersk oyle yapılabılır gıbı dusunuyoruz:)ama hiç belli olmayan bişi sen dikkat ettıgın için ve bizim dikkatımızıde oraya cektıgın ıcın bunu fark edıyoruz. bende bekledıgım yamuklugu anlamaya calışıyorum sende de benm gıbı bışı var aslında kasına gozune gore ortalanmış agzına gore bakınca aynı dogrultu degl gıbı bendede aynı boyle ama yuzumuzde bazen tam orantılı olamıyo.benm agzım hafıf yan mesela gulunce falan bunu fark edıyorum. bu yuzden kaş dogrultumla dudak ortası dogrultumun aynı olmasını beklemıyorum.
kesınlıkle sen soylemeseydın anlamayacagım birseydı bu bahsettıgımız sey buna hiç takılma burnun harıka olmuş ve ınanılmaz bişi muhammet bey acayip dogal burun yapıo. o kadar basarılı estetıkcılern burunlarını goruyoruz hepsının bıyerden bı acıgı oluo bır sekılde estetık oldugu anlaşılıyor.muhammet bey burnun karakterını bozmuyo sankı bu senın doguştan burnun gibi bence onemlı olan bu hiçde bile yamuk falan degil fazla aynaya bakma uzaktan bak:)burna odaklı bakarsan orda takılı kalırsn sen genel orantısına bak hiç bir kusur goremıyorum. kazasız belasız yeni burnunla huzurlu bir ömür diliyorum:)