Slm arkadaslar. Burun estetiginde cok zorlu ve yorucu bir 3 yilim gecti. 2kez hollandada yasadigim ulke de ameliyat oldum. 2incisi ilkinden daha da kotu oldu, uzun suredir burdan takip ediyordum konulari. Su an Muhammet Dilberle anlastim, Allah izin verirse araligin 26 si gibi istanbulda Muhammet abinin yaninda olacagim, benim bir de kiz arkadasim var, oda 1 defa burda basarisiz bir ameliyat gecirdi. Ikimizde cok umutluyuz. Muhammet Dilber bana %50n ameliyat sansi verdi, burnuma elle temas etmeden amliyat karari garantisi vermedi, ama olumlu dusunuyor, ilk gorusmelerimizde olma bekle diyordu, cunku 2inci ameliyatim okadar kotu olmustu ki kendisi de korktu galiba, ama ben cok israrci olunca eski resimlerimi maille istedi, estetiksiz ve ilk ameliyatimin resimlerimi gordukten sonra ameliyat etmeye olumlu bakiyor gibi, bakalim insallah.. Cok heycanliyim sizinle dertlesip konusmak beni rahatlatacaktir. sorulariniz olursa da bilgendiririm sizi. Burun derisi kalin olupta ameliyat olanlar varmi? Sizin ameliyatinizin sonucu nasil. Muhammet Dilbere ameliyat olanlar beni ekleyebilirer. Resimlerinizi goremyi cok isterim. Benim Muhammet Dilberi secmeme yardimci olanlar, Derya, Ecemula ,Tugba ve bi kac arkadas daha var, sizlere cok tesekkur ederim sayenizde insallah guzel bir buruna sahip olacagim insallah bende,.![]()
Sen basindan cok kötü ameliyatlar gecirmissin zaten. Bence doktorunu internetten cok iyi arastir ve en iyi doktoru bulmaya calis. Mümkünse burun konusunda cok tecrübeli bir doktor bul ve resimleri göndererek bircok doktordan yorum al. Bende almanyada kaliyorum ve basimdan iki sanssiz ameliyat gecirdim, simdi yine hayalkirikligi yasamak istemiyorum ve bu defa cok iyi bir doktor ariyorum.