Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar. Aranızda bayadır bana ne durumda olduğumu soranlar oldu ama ben sizleri yanıltmayayım diye pek cevap vermek istemedim. Revizyon ameliyatımdan sonra tam 13 ay geçti artık burnumda ödem falan kalmadı. Burnumun şu anki hali ilk ameliyata göre sanki bi tık daha iyi gibi. Burnum hâlâ büyük, sırt kısmı biraz yüksek, maalesef ucuda pek kalkık sayılmaz. Ayrıca önden görünüşü biraz tuhaf ne bileyim işte asimetrik gibi sanki

Anlayacağınız bana üçüncü ameliyat kesinlikle şart!!
Şu an çokmu kötü derseniz hayır kesinlikle değil, ama bana ve çevremdeki bir sürü kişiye göre iki kez ameliyat olmama rağmen asla güzel de değil. Burnum çok doğal görünüyor sanırım fazla doğal ve bu beni hiçte mutlu etmiyor. Ameliyata girmeden önce
@lindsaylohan @esmerbomb burnu gibi olacak diye doktor beyden onayıda alınca ister istemez beklentiler yüksek oldu. Maalesef ikisinin burnuylada alakası olmayan bir burnum var artık. Bu arada ameliyat öncesi benim burnum, ucu düşük ve kemerliydi ama asla zor bir burun değildi bunu Dr Muhammet'te başka doktorlarda defalarca söylemişti. Sonuç neden böyle oldu hiç bir fikrim yok Dr Muhammette sebebini bilmiyor.

Senin burnunu çok güzel yapmıştım deyip duruyor.. Daha önceden yaptığı güzel burunlari faceden intagramdan görüyordum ve benimki neden böyle olmadı diye sinirlerim bozuluyordu. Allah'tan artık sayfalarında engelliyimde yeni ameliyat fotoğraflarını görüp daha da fazla sinirden küplere binmiyorum

[/QUOTE