muhammet dilber 72.gün burun foto

evrimgecirenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
132
22
48
merhaha arkadaşlar. buraya foto ekleyeceğimi söylemiştim. uzun zamandır giremiyorum sağ tarafımda özellikle işlem yapıldığı için sağ tarafım biraz şiş. genel olarak burnum hala şiş:) ama BEN BÖYLE DE SEVİYORUM ÇOK ŞÜKÜR:) gerçekten gerçek bir hastayım burada bazı başlıklar evet reklam ben sadece yardımcı olmak adına fotolarımı ekledim umarım burnum hoşunuza gider lütfen maşallah diyin:)nefes problemim de vardı o nasıl diye sorarsanız burnum iki üç gündür açılma yolunda. fakat alerjik bir bünyem var ben şişliğini hissediyorum içerden ameliyatla ilgili problem olduğunu düşünmüyorum çünkü arada açılınca nefesimde problem yok:) umarım bu da geçer:)
hepinizin gölüne göre versin Allah :)

Çok geçmiş olsun. Çok güzel görünüyor buruncuğunuz :) güle güle kullanın

6 aydan önce burun durmadan değişiyor. bi tarafı şişiyor, bir tarafı iniyor :) hiç endişelenmeyin.

Çok geçmiş olsun. Çok güzel görünüyor buruncuğunuz :) güle güle kullanın

6 aydan önce burun durmadan değişiyor. bi tarafı şişiyor, bir tarafı iniyor :) hiç endişelenmeyin.
Tesekkur ederim evet alti ayi sabirsizlikla Bekliyorum:) artik gecse hos bu kadar olduguna sukur ilk acildiginda cok tuhaftim:)sagolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…