muhammet dilber 72.gün burun foto

evrimgecirenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
132
22
48
merhaha arkadaşlar. buraya foto ekleyeceğimi söylemiştim. uzun zamandır giremiyorum:( sağ tarafımda özellikle işlem yapıldığı için sağ tarafım biraz şiş. genel olarak burnum hala şiş:) ama BEN BÖYLE DE SEVİYORUM ÇOK ŞÜKÜR:) gerçekten gerçek bir hastayım burada bazı başlıklar evet reklam ben sadece yardımcı olmak adına fotolarımı ekledim umarım burnum hoşunuza gider lütfen maşallah diyin:)nefes problemim de vardı o nasıl diye sorarsanız burnum iki üç gündür açılma yolunda. fakat alerjik bir bünyem var ben şişliğini hissediyorum içerden ameliyatla ilgili problem olduğunu düşünmüyorum çünkü arada açılınca nefesimde problem yok:) umarım bu da geçer:)
hepinizin gölüne göre versin Allah :)

20161207_163832.webp
20161207_163854.webp

merhaha arkadaşlar. buraya foto ekleyeceğimi söylemiştim. uzun zamandır giremiyorum:KK43: sağ tarafımda özellikle işlem yapıldığı için sağ tarafım biraz şiş. genel olarak burnum hala şiş:) ama BEN BÖYLE DE SEVİYORUM ÇOK ŞÜKÜR:) gerçekten gerçek bir hastayım burada bazı başlıklar evet reklam ben sadece yardımcı olmak adına fotolarımı ekledim umarım burnum hoşunuza gider lütfen maşallah diyin:)nefes problemim de vardı o nasıl diye sorarsanız burnum iki üç gündür açılma yolunda. fakat alerjik bir bünyem var ben şişliğini hissediyorum içerden ameliyatla ilgili problem olduğunu düşünmüyorum çünkü arada açılınca nefesimde problem yok:) umarım bu da geçer:)
hepinizin gölüne göre versin Allah :)

Eki Görüntüle 1922159 Eki Görüntüle 1922160

Çok geçmiş olsun. Çok güzel görünüyor buruncuğunuz :) güle güle kullanın :nazar:

6 aydan önce burun durmadan değişiyor. bi tarafı şişiyor, bir tarafı iniyor :) hiç endişelenmeyin.

Çok geçmiş olsun. Çok güzel görünüyor buruncuğunuz :) güle güle kullanın :nazar:

6 aydan önce burun durmadan değişiyor. bi tarafı şişiyor, bir tarafı iniyor :) hiç endişelenmeyin.
Tesekkur ederim evet alti ayi sabirsizlikla Bekliyorum:) artik gecse hos bu kadar olduguna sukur ilk acildiginda cok tuhaftim:)sagolun:)

Back
X