Muhammet Dilber, Abdülkadir Göksel, Süleyman Taş?

elabrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
48
3
1
Arkadaşlar sizce hangi doktor daha iyi? Muhammet dilber hakkında çok iyi ve kötü yorum okudum. Tabiki her doktorun her yaptığı burun güzel olacak diye bir şey yok ancak muhammet bey için yaptığı burunu beğenmeyince engelliyor tarzı şeyler okuyunca korktum.. Muhammet bey dışında Abdülkadir ve süleyman beylede görüşmeyi düşünüyorum.. Aranızda bu 3 doktordan birine ameliyat olan var mı? Memnun musunuz? :)

Arkadaşlar sizce hangi doktor daha iyi? Muhammet dilber hakkında çok iyi ve kötü yorum okudum. Tabiki her doktorun her yaptığı burun güzel olacak diye bir şey yok ancak muhammet bey için yaptığı burunu beğenmeyince engelliyor tarzı şeyler okuyunca korktum.. Muhammet bey dışında Abdülkadir ve süleyman beylede görüşmeyi düşünüyorum.. Aranızda bu 3 doktordan birine ameliyat olan var mı? Memnun musunuz? :)

3 u de coi basarili doktorlar :)

Muhammet (kbb + acik yapio) ve abdulkadir bey (kbb +kendine ozel teckniyi var) ve suleyman beyde estetik cerrah ve kapali ameliyat yapio. 3 une de guvenebilirsiniz bence. Hepsi cok basarili

3 u de coi basarili doktorlar :)

Muhammet (kbb + acik yapio) ve abdulkadir bey (kbb +kendine ozel teckniyi var) ve suleyman beyde estetik cerrah ve kapali ameliyat yapio. 3 une de guvenebilirsiniz bence. Hepsi cok basarili

Ameliyat olmadim daha ama deli gibi arastiran biriyiiim :) ben salih emre uregene karar kildim

Kapali olmak istiyordum o yuzden muhammet dilberi eledim
Otelde kalcaksin dedi abdulkadir bey onu da o yuzden eledim
Suleyman bey genc ve genc olmasina rahmen cok para istedi 13 bin tl kadar. (Yoksa cok icime sinmistiler hepsi)

Sonra salih emre uregen hem tecrubesine gore benden 11500 tl istedi 15 senedir bu isi yapio ve kapali technik ve ustelik cok ilgililer geri donus mutlaka yapiolar. Ve istedigin tarz yapio ister kalkik ister biraz daha naturel

Süleyman Taş Hoca kapalı teknik ile yapıyor ve çok doğal bi görünüme kavuşturuyor muayenesine gittim ve karar verdim temmuzda olucam estetik nasipse benim burnum etli kalın biraz kemerli

ya kızlar anlamıyorum. doğallıktan kastı ne herkezin. Yani hiç olmamış gibi çıkmak istemiyorum ben. estetik diye bağarsında istemiyorum ama. düm düzde çıkmak istemiyorum.
Ben sadullah karun a olucam fikri olan var mı? çok mutsuzum ne zormuş bu dktor seçimi.

Back
X