Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar istanbulda doktor muhammet dilbere burun ameliyatı olan varmı şikayeti,düşünçesi,son,durumu,ozaman zarfındaki süreci,en önemlisi fiyatı hakkında bilgilere ihtiyacım var ?
Arkadaşlar istanbulda doktor muhammet dilbere burun ameliyatı olan varmı şikayeti,düşünçesi,son,durumu,ozaman zarfındaki süreci,en önemlisi fiyatı hakkında bilgilere ihtiyacım var ?
ciddimisşniz bende diyodum nasıl bulabilirim diye içime dert oldu bakın ya tüh Farkındayım muhammet beyin sayfalarını gayet iyi inceledim ben sadece hasta görüşü istiyorum mümkün oldunca yani cvplamadınız taktirde kimsenin anlına silah dayamıyorum adam akıllı cvb verebilcekleri bekliyorum lütfen
Canım muhammet bey burun konusundabir numara ddiyebilirim cok guzel burun lar yapıyor bn kendisi ne fiyat yuzunden olmamıştm ve cok pişmanım revizyon olucam kendisine fiyat konusunda kendisyle gorusmen daha iyi olur problem ve hastaneye gore degişyr mesela revizyon 15.000
Evet ya bende o civarlarda oldupu için biras geri kaldım napıcamı bilemiyorum çok iyi diolar benim nefes sorunum var hastalarla görüştüm %100nefes sorunu çöüzülüyormuş en kötü engel fiyat
Canım muhammet bey burun konusundabir numara ddiyebilirim cok guzel burun lar yapıyor bn kendisi ne fiyat yuzunden olmamıştm ve cok pişmanım revizyon olucam kendisine fiyat konusunda kendisyle gorusmen daha iyi olur problem ve hastaneye gore degişyr mesela revizyon 15.000