Muhammet Dilber mi Bekir Sivri mi?

Tabikide muhammed dilber. Bekir sivriye ameliyat oldum hayatımın hayatısı oldu. Muhammed dilbere revizyonolucam ama hala emin değilim. Ne de olsa 2.ameliyat insan her şeyi deşiyor.

Bekir Sivriyi kötülemek amacıyla yazmıyorum yanlış anlaşılma olmasın. Herkesin kötü yaptığı şeyler olabilir. Ben revizyon için doktor yorumları için buradayım sadece. Benim gayet düz hafif kemerli bi burnum vardı. Şu anki burnum çok geniş, burun sırtı aşırı alçak, burnum sağa doğru, sol tarafım düzgün törpülenmediği için sağ tarafa göre farkedilir biçimde yüksekte ve burun ucum çok uzun. Psikolojimden oldum diyebilirim. 1 yıl nasıl bekleyip nasıl para biriktirip revizyon olucam bilmiyorum.

Bence şüphesiz Muhammed Dilber. Ancak eğer ki bütçeniz uygunsa bence ikiside değil Barış Çakır. Bende çok araştırdım bi tek Barış Çakırdan emindim ancak daha yeni araba almıştım ve barış beyin ücreti resmen nerdeyse 1 araba parası daha. O yüzden çok daha uygun bir yerde oldum doktorda tanıdık sayılırdı çok mutluyum çok memnunm.

Ben de Barış çakıra revizyon olmak istiyorum ama bütçe çok sıkıntılı. 1 2 yıl para biriktirip üstüne kredi çekip anca revizyon olabilirim. Zaten tek pişmanlığım keşke 2 katı para verseydim de ilk ameliyatımı Barış Çakır Teoman Doğan veya Abdülkadir Göksel gibi doktorlara olsaydım. Maddi olarak her şeyi bana geri verebilirler ama 3 aydır yaşadığım psikolojiyi kimse anlayamaz

Canım hayırlısı böyleymiş öyle düşün ya. Hem inan Barış bey evet çok çok iyi ama ben kötü yaptığı da çok burun gördüm. Barış beyin yaptığı burunlardada mecbur revizyon olanlar var. Anlıycağın bu tamamen şans işi gerçekten.

Canım hayırlısı böyleymiş öyle düşün ya. Hem inan Barış bey evet çok çok iyi ama ben kötü yaptığı da çok burun gördüm. Barış beyin yaptığı burunlardada mecbur revizyon olanlar var. Anlıycağın bu tamamen şans işi gerçekten.
Aynen öyle ama en azından revizyonda iyi olacağını bilirsin. Yani benim burnum sağa doğru ya. Yani bi yerde sorun olur tamam aynı doltora güvenip o yeri düzelttirirsin ama benim burnumda daha 3.ayda o kdar çok sorun var ki revziyon olmak istesem hooo her şey baştan düzelcek.

Ben Bekir Sivrinin yapmış olduğu burunları beğenmiyorum, adam sürüme bağlamış gibi, Muhammet Dilber evet güzel burunlar yapıyor ancak fiyatı bence çok uçuk..
Ben 1 hafta önce Reşit Burak Kayan' a ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. Fiyatıda gayet makul bana kalırsa fiyat olarak hepsini de sollamalı ama belirlediği fiyat makul işte..
İnstagramdan bakabilirsiniz profiline..

Evet muhammed dilberin fiyatları yüksek. Hele barış çakır uçuyor yani. İnsanoğlu sanıyor ki fiyat yükselince doktor daha iyi oluyor. İnanın öyle değil. Aslında estetik gerçekten tamamen şans işi bana kalırsa. Muhammed beyinde Barış beyinde çok kötü burunlar yaptığınıda gördüm çünkü.

Back
X