Muhammet Dilber revizyon ameliyatim

aithusaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
951
1.062
Merhaba arkadaslar.
Bu konuyu birkac ay sonra acacaktim ama cok soru geldigi icin acmak istedim.
41 gun once Muhammet beye revizyon ameliyati oldum. Ilk ameliyatimi Izmir'de taninmis hastanelerin birindeki bir plastik cerrah prof yapmisti. Tam 1 sene once. Ama o ameliyatim istedigim gibi olmadi ve sorun daha 1.ay doldugunda belliydi. Isin kotusu doktorum da sorularima cevap vermiyordu ve ameliyattaki sorundan cok bu durum beni uzmustu. Burda burnumun duzelecegine dair umut ararken aci gercegi kabullendim revizyon olmam gerekiyordu. Doktor arastirmaya basladim. Birkac doktorla gorustum sosyal medya uzerinden. Hepsi de muayenehaneye gelin goruselim su kadar ucret tarzi cevaplar verdiler. O tavirlari yuzunden en basta eledim. Derken Muhammet beye mesaj attim. Daha ilk mesajimda aninda beni cep telefonumdan aradi ve fotograflarimi gondermemi istedi. Gonderdim ve burnumdaki sorunu daha o fotograflara bakar bakmaz gordu. Yine de beklememi soyledi gecici olabilir dedi. Gecip gecmeyecegini anlamam icin burna dokunmam lazim dedi. Diger ameliyatimin uzerinden daha 2 ay gecmisti. Bundan sonra kontrollerim icin size gelebilir miyim dedim tabiki dedi ve o andan itibaren kendisinin hastasiymisim gibi ilgilendi. Ne zaman ne sorsam cevapladi bazen aradi bazen mesajla yanitladi. Derken 6.ayim doldu eski burnumla. Ben revizyon diye tutturdum ama asla yapmam dedi 1 yil beklemeden burnunu acmam, olabilecek ne varsa olsun icimiz rahat girelim ameliyata dedi. Uzulerek tamam dedim bu burunla 6 ay daha gecirecektim. 6 ay daha gecirdim ve size sunu soyleyebilirimki 6 aylik burun ile 1 yillik burun gercekten cok farkli. Sekil olarak degismiyor bi kere zaten 2. - 3. Ayda burnunuzun sekli neyse oyle kaliyor, 6. Ay ve 1.yil doldugunda burnunuz daha da kibarlasmis oturmus oluyor. Nitekim benim bu feci burnum bile 1 yil doldugunda daha da incelmis, burun ucundaki kemer daha da belirginlesmis ve yanlari daha da yapismisti. Olabilecek hersey olmustu.
Bunun uzerine 10 haziranda revizyona girdim. Muhammet beyin dedigine gore eski doktorum burun kemigini torpuledikten sonra ucunu cok torpuledigini dusunup cikardigi kikirdaklari oraya koymus. O kikirdaklar kaymis, oturmamis ve ayni zamanda ucu dusmus. Kanatlarımdan sağ taraftaki yapıştıgı için o taraftan nefes alamıyordum.
Muhammet bey bunlari duzeltti, kanatlarima cati gibi kikirdak yerlestirdi ve ucunu duzeltti. Tek sansim, kikirdaklarimin burnumda duruyor olmasiydi disardan kikirdak eklenmesine gerek yoktu. Burun kanatlarim ilk ameliyatta daraltilmisti ve dikisleri cok kotu atilmisti izi duruyordu. Muhammet bey o izleri de yok etmek icin kanatlara tekrar kesi atti ve daha muntazam dikti.
Ameliyattan ciktigimda ve sonraki gunler hafif bi sislik oldu morarma hic olmadi. 2 saatten daha az surdu. Bugun 41.gunum ve hala sorunsuz devam ediorum iyilesme surecine.
Fotograflarimi ekleyecegim ancak kesinlikle ve kesinlikle uyariyorum ki 41.gun bir burnu referans almak icin henüz cok erken. En az 3 aylık burunlar daha sağlıklı bilgi verir size.
3. Ve 6. Ayda
daha sonra da 1.yilda bu basligi guncelleyecegim. Herhangi bir sorun cikip cikmadigini ve burnumun seklini sizinle paylasacagim.
Ilk resim eski burnum 1.yilinda ve yeni burnum 1.ayinda
Sargili olanlar ilk gun ve 10.gun falan olmasi lazim
Digerleri de bir hafta kadar onceye ait.

Son resim 4.aya ait, 3.ayı atlamış bulunduk :) 6.ayda ve 1.yılda da fotograf gelecek
(2. ve 3.sayfalarda farklı fotoğraflar da mevcut)

Son düzenleme:
Burnunuz simdiden cok hos gorunuyor.Umarim 6. ay ve 1 yilin sonunfa oturup daha da guzellesir.Simdilik Muhammet beyi de revzyon listeme aliyorum zaten ocak gbi dusunuyorum ben.ozaman tekrar incelerim burdan durumu :)

Burnunuz simdiden cok hos gorunuyor.Umarim 6. ay ve 1 yilin sonunfa oturup daha da guzellesir.Simdilik Muhammet beyi de revzyon listeme aliyorum zaten ocak gbi dusunuyorum ben.ozaman tekrar incelerim burdan durumu :)
Tesekkur ederim umarim hersey gonlunuzce olur ve problemsiz bir ameliyat gecirirsiniz.

Merhaba arkadaslar.
Bu konuyu birkac ay sonra acacaktim ama cok soru geldigi icin acmak istedim.
41 gun once Muhammet beye revizyon ameliyati oldum. Ilk ameliyatimi Izmir'de taninmis hastanelerin birindeki bir plastik cerrah prof yapmisti. Tam 1 sene once. Ama o ameliyatim istedigim gibi olmadi ve sorun daha 1.ay doldugunda belliydi. Isin kotusu doktorum da sorularima cevap vermiyordu ve ameliyattaki sorundan cok bu durum beni uzmustu. Burda burnumun duzelecegine dair umut ararken aci gercegi kabullendim revizyon olmam gerekiyordu. Doktor arastirmaya basladim. Birkac doktorla gorustum sosyal medya uzerinden. Hepsi de muayenehaneye gelin goruselim su kadar ucret tarzi cevaplar verdiler. O tavirlari yuzunden en basta eledim. Derken Muhammet beye mesaj attim. Daha ilk mesajimda aninda beni cep telefonumdan aradi ve fotograflarimi gondermemi istedi. Gonderdim ve burnumdaki sorunu daha o fotograflara bakar bakmaz gordu. Yine de beklememi soyledi gecici olabilir dedi. Gecip gecmeyecegini anlamam icin burna dokunmam lazim dedi. Diger ameliyatimin uzerinden daha 2 ay gecmisti. Bundan sonra kontrollerim icin size gelebilir miyim dedim tabiki dedi ve o andan itibaren kendisinin hastasiymisim gibi ilgilendi. Ne zaman ne sorsam cevapladi bazen aradi bazen mesajla yanitladi. Derken 6.ayim doldu eski burnumla. Ben revizyon diye tutturdum ama asla yapmam dedi 1 yil beklemeden burnunu acmam, olabilecek ne varsa olsun icimiz rahat girelim ameliyata dedi. Uzulerek tamam dedim bu burunla 6 ay daha gecirecektim. 6 ay daha gecirdim ve size sunu soyleyebilirimki 6 aylik burun ile 1 yillik burun gercekten cok farkli. Sekil olarak degismiyor bi kere zaten 2. - 3. Ayda burnunuzun sekli neyse oyle kaliyor, 6. Ay ve 1.yil doldugunda burnunuz daha da kibarlasmis oturmus oluyor. Nitekim benim bu feci burnum bile 1 yil doldugunda daha da incelmis, burun ucundaki kemer daha da belirginlesmis ve yanlari daha da yapismisti. Olabilecek hersey olmustu.
Bunun uzerine 10 haziranda revizyona girdim. Muhammet beyin dedigine gore eski doktorum burun kemigini torpuledikten sonra ucunu cok torpuledigini dusunup cikardigi kikirdaklari oraya koymus. O kikirdaklar kaymis, oturmamis ve ayni zamanda ucu dusmus. Kanatlarımdan sağ taraftaki yapıştıgı için o taraftan nefes alamıyordum.
Muhammet bey bunlari duzeltti, kanatlarima cati gibi kikirdak yerlestirdi ve ucunu duzeltti. Tek sansim, kikirdaklarimin burnumda duruyor olmasiydi disardan kikirdak eklenmesine gerek yoktu. Burun kanatlarim ilk ameliyatta daraltilmisti ve dikisleri cok kotu atilmisti izi duruyordu. Muhammet bey o izleri de yok etmek icin kanatlara tekrar kesi atti ve daha muntazam dikti.
Ameliyattan ciktigimda ve sonraki gunler hafif bi sislik oldu morarma hic olmadi. 2 saatten daha az surdu. Bugun 41.gunum ve hala sorunsuz devam ediorum iyilesme surecine.
Fotograflarimi ekleyecegim ancak kesinlikle ve kesinlikle uyariyorum ki 41.gun bir burnu referans almak icin henüz cok erken. En az 3 aylık burunlar daha sağlıklı bilgi verir size.
3. Ve 6. Ayda
daha sonra da 1.yilda bu basligi guncelleyecegim. Herhangi bir sorun cikip cikmadigini ve burnumun seklini sizinle paylasacagim.
Ilk resim eski burnum 1.yilinda ve yeni burnum 1.ayinda
Sargili olanlar ilk gun ve 10.gun falan olmasi lazim
Digerleri de bir hafta kadar onceye ait.

maşallah cok güxzel güle güle kullanın. darısı başıma :) bende reviyon olacağım. muhammet bey düşünüyoru sanırım :)

buldum :) ... yazı için çok teşkler, çok faydalı bilgiler var. bence güzel olmuş ama biraz şiş gibi. gittikçe daha güzel olacaktır eminim. benim ilk defa olacak. bir yerde okudum kıkırdak alma işlemi de oluyormuş. tabi tam bilgim yok. en iyisi randevu alıp giidip görüşmek sanırım.

buldum :) ... yazı için çok teşkler, çok faydalı bilgiler var. bence güzel olmuş ama biraz şiş gibi. gittikçe daha güzel olacaktır eminim. benim ilk defa olacak. bir yerde okudum kıkırdak alma işlemi de oluyormuş. tabi tam bilgim yok. en iyisi randevu alıp giidip görüşmek sanırım.
Evet canim sis. Benim burun ucunun sirtina eski doktorun yerlestirdigi kendi kikirdaklarim saglam oldugu icin onlari kanatlarin hemen ust kismina koydu muhammet bey o yuzden yanlarim biraz daha sis ama disardan belli olmuyor. Fotograf cekerken isik falan daha net gosteriyor sisleri ama ameliyat oldugumu bilmeyen anlamiyor oyle soylim. Hem nefesim acildi hem sekli duzeldi. Su iki ay sorunsuz gecerse gerisi sadece sislerin inmesini beklemek. Ilk iki ay kikirdaklarin yerlesip kemiklesmesi icin onemli.

anlıyorum. çok başarılı olmuş ama gerçekten. ne kadar süre doktor araştırması yaptın ? hangileri senin en çok ilgini çekti. şimdi ben de araştırma içerisindeyim de. o yüzden sende hazır bilgi varken dünyayı tekrar keşfetmek istemem :)

anlıyorum. çok başarılı olmuş ama gerçekten. ne kadar süre doktor araştırması yaptın ? hangileri senin en çok ilgini çekti. şimdi ben de araştırma içerisindeyim de. o yüzden sende hazır bilgi varken dünyayı tekrar keşfetmek istemem :)
Canim ben Baris Cakir, Emre ilhan, Selcuk inanli, Muhammet Dilber dusunuodum. Salih Emre Uregen ile de maillestim gelin goruselim gorusme ucreti vs diyince eledim onu. Baris Cakir sanirim plastik cerrahti tam hatirlayamadim simdi, hem yaptigi burunlar bana cok ince ve yapay gelior hem de nefes sorunum oldugu icin plastik cerrah istemedigimden eledim. Ilk doktorum da plastik cerrahti. Emre ilhan hem cok para istiyor hem de gorusme tarihi almak bile mesele. Bir de forumda benim eski burnuma benzer bi burnu cok kotu yapmisti tekrar duzeltcekmis onu gordum o ara. Selcuk inanliya guvenemedim niye bilmem. Muhammet bey hem cok ilgili ve samimi oldugu icin hem de daha once yaptigi revizyonlari gorusmede gorup begendigim icin sectim. Yaptigi hemen hemen butun burunlari begeniyorum cok dogal ve duzgun yapiyor. Benimle birlikte birkac arkadasim da ona oldu hepsi memnun. Ben ilk mesajla gorusmeye basladigimda guvenmistim kendisine zaten arkadas gibi konustu benimle sorunumu daha fotografimi gordugu an soyledi ki ozaman iki aylikti burnum daha davul gibi sisti yani. Kisacasi hem kisiligi hem mesleki becerisi sebebiyle sectim.

muhammet bey gorusme ucreti almiyor mu? sonucta insanlar muayene olup daha sonra gidip baska doktora da ameliyat olabiliyor ve doktor icin de vakit kaybi oluyor diye cogu aliyor benim bildigim...

muhammet bey gorusme ucreti almiyor mu? sonucta insanlar muayene olup daha sonra gidip baska doktora da ameliyat olabiliyor ve doktor icin de vakit kaybi oluyor diye cogu aliyor benim bildigim...
Ben gecen sene eylül gibi kontrollere ona gitmeye başladım alınmadı ücret. Muayene ücreti almıyordu o zaman. Ben de birkaç kişiden yeni yeni duymaya başladım ücret alınıyor diye canım.

Bugun 45 gunluk oldu burnum. Ill ameliyatimda ucu dustugu icin en buyuk korkum yine ucunun dusmesi ama simdilik sorunsuz.

Eklentiler

• PicsArt_1437857389403.jpg
    PicsArt_1437857389403.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 1.043
Yarin 50.gunum burnumun onden goruntusu bu sekilde. Sag tarafta yukarda hafif koyu cokuntu gibi gorunen yer hic ameliyat olmadan once de vardi. Kemikle ilgili mi yoksa cildimde mi leke var bilemiyorum elleyince cokuk gelmiyor ama bazi fotograflarin isik acilarinda cokuk gibi duruyor ama degil:) burun kanatlarimin hemen ust kismina kikirdak takviyesi yapildigi icin biraz kalin suanda. Sisliklerim inince de cok ince olmayacakmis ama bi tik daha oturacak incelecek tabi. Burun deliklerim kucultulmedi zaten nefes sorunum vardi ilk ameliyattan sonra. Muhammet bey de ben de istemedik kucultme isini garantiye aldik nefesi:) kanatlardaki kesiler ilk ameliyatta cok kotu yapildigi icin tekrar kesip duzeltti doktor bey oralardaki izler biraz daha kizarik ama ortadaki iz yok denecek kadar az.

Eklentiler

• PicsArt_1438168594738.jpg
    PicsArt_1438168594738.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 1.493
Muayene ucretini paylasabilir misiniz ? Muhammet Dilbere mail olarak nasil uglasiyorsunuz ? Ozelden mail adresini atabilir misiniz :KK31::KK31::KK31:

fiyat bilgisini doktorla konusmanız daha uygun olur arkadaşlar... bugun itibariyle 3 ay 2 gün oldu. Şuana kadar bir problem yok. Birkaç güne kadar fotoğraf yükleyeceğim.

X