Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki doktorun kimdi? Burdan yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin. Bende yakın zamanda istanbulda olmayı düşünüyorum da.Ameliyat olali 3,5 ay oldu hem de Istanbulda bu forumda cok iyi denilen doktorlardan birinde ama malesef burnumun ucunda baya baya teknik hatalar var. 6. ayda duzeltebileceklerini soylediler ama ameliyat bu sekilde nasil tamamlandi bilemiyorum neyse bu rotus konusunda sikinti yok. Ben bir kulak burun bogaz doktoru olan Muhammet Dilber'i de yetekte tutmak istiyorum. Olurda bu duzeltme basarisizlikla sonuclanirsa gitmeyi dusundugum doktor kendisi ve revizyonlarla ilgili tecrubeleri duymak isterim.
Adını verseydınız aslında benım gibi doktor arayan hastalar icin iyi olırdu. Hata öyle böyle değil diyorsunuz merak ettimKendisinden cok memnun olanlar var hatta ben onlari gorerek sectim kendisini ama bendeki hata oyle boyle degil. Nasil oldu bilmiyorum. Su anda adini vermek istemiyorum. 6. ayi doldurup burunun son durumunu gormek istiyorum ve de kendisinin tutumunu tabiki..
Adını verseydınız aslında benım gibi doktor arayan hastalar icin iyi olırdu. Hata öyle böyle değil diyorsunuz merak ettim![]()
Ben bekir sivriyi düşünüyorum. Kendisi zaten kbb uzmanı. Onun icin ayrı gitmeme gerek yok diye düsünüyorum o zaten varsa görür büyük ihtimalle. Çok zor bu karar verme işi çook.Canim bende boyle oldu diye herkesde de boyle olacak degil. Daha burnun iyilesme suresi tamamlanmadi, bana bir cozum sunulmadi yani suanda paylasmam dogru olmaz. Sadece tavsiyem once cok detayli bir kulak burun bogaz doktoruna gidip deviasyon var mi yok mu bir ogrenin sonra da onu estetik cerraha iletin ve burundaki asimetrileri ince ayrintisina kadar konusun. belki de biraz sans isi bilemiyorum..
Ben bekir sivriyi düşünüyorum. Kendisi zaten kbb uzmanı. Onun icin ayrı gitmeme gerek yok diye düsünüyorum o zaten varsa görür büyük ihtimalle. Çok zor bu karar verme işi çook.
Peki doktorun kimdi? Burdan yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin. Bende yakın zamanda istanbulda olmayı düşünüyorum da.[/QU
Burnum 6.aya geldiginde basarisiz zmeliyatin butun detaylarini resimlerle gosterecegim. Insan kendisini kandirilmis olarak goruyor. Bir de ben yurtdisinda yasiyorum herkes bunun icin mi ta Istanbul'a gittin falan diye dalga geciyor. Hep odemlerdendir denilen seyler malesef sorun olarak cikti karsima. Umarim zamanla bu sorunlar gecerde ben haksix cikarim...
Kendisinden cok memnun olanlar var hatta ben onlari gorerek sectim kendisini ama bendeki hata oyle boyle degil. Nasil oldu bilmiyorum.
araştırıyorum mayıs gibi görüşmeye gideceğim Muhammet Beyle o zaman ayrıntılı olarak yazarım her şeyi buraya benim gibi mağdur olanlara fikir olması açısındanBen revizyon için 15binden basliyor diye duydum ama henüz görmedim revizyon hastasini belki instagram profilimde ya da facebook sayfasinda.vardir.paylasim bir bakin derim
Ben muhammet beye 1 haziranda revizyon oldum. Şu an bir şey belli değil tampon ve atel var yalnız şunu söyleyebilirim kalın deriliyim ve nasıl burun istiyorsun dediğinde ben tamamen kendisine biraktigimi söyledim çünkü kalın derili bir burun için ince derilideki gibi bir şekil görüntü beklemek doğru değil bence. Neticede burun yapısına uygun yapılacak operasyonu ondan iyi bilemem. Cok Guvendim çünkü kendisinin asla boşuna umitlendirmemesi ve her şeyi açıkça söylemesi benim guvenmemi sağladı. Bakalım bekleyip göreceğiz.