Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaburgadan kıkırdak alınıp ameliyat olanlar bana bilgi verebilir mi?
Arkadaşlar ben 3 ay önce 3.revizyon ameliyatımı oldum kaburgadan kıkırdak alındı şu an kıkırdağın alındığı yerde ciddi morarma var sizce normal mi?daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
Panik olmayın inşallah bir sıkıntı yoktur bence başka bi doktora danışın ama kendi doktorunuz hakkında asla kötü bir şey demeden durum için endişeniz için , umarım şeffaf bi doktora denk gelirsiniz bazı doktorlar diğerini koruyor asla şeffaf olmuyor ya da uğraşmak istemeyip diğer doktorun sıkıntısı ile geri doktoruna falan bırakıyor . Ama açtığınız konulardan baktım iyi bir doktora olmuşsunuz galiba inşallah doktorunuzun dediği gibidir ya da burda tecrğbesini yazsa birileri çok iyi olcak bende 1 haftadır konu açıyorum kimse bir şey yazmıyor