muhammet dilberden memnun olmayan var mi ?

aykottt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
37
6
86
İçel Mersin
bir kız arkadaşım ankarada görev yapıyor araştırdık iyi estetisyenleri muhammmet dilber e karar verip kendisi 220 tl ye muayeneye gitti doktor estetik fiyatının 8200 tl olduğunu söyledi.Kararsız kaldık acaba gerçekten iyi doktormu diye gercekten en iyi doğal burunu o yapıyormu diye ? Halen kafamız karışık ve Ankara büyükşehir olduğundan ordada iyi estetisyenlerin olabileceği ihtimaline karşılık Ankaradada araştırıyoruz sizce muhammet dilber iyi mi ? memnun olan ve olmayan bu başlığa yazarsa çok sevinirim .İyi ise amenna fakat iyi değilse başka önerebileceğiniz doktor varmı öncelik Ankara daha sonra İstanbulda olmak üzere bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim sevgiler.

Muhammet dilberden iyi doktordur. Sana tavsiyem hemen karar vermemen Dr. Yusuf Can, emre ilhan felan da çok iyiler. iyice araştırmanı tavsiye ederim. Bende hepsi ile görüştür Yusuf CAN da yaptırmıştık. çok memnunum. Bir arkadaşımda Yusuf Hocaya ameliyat oldu oda memnundu. dr. emre ilhanada ameliyat olan tanıdıklarımız vardı onların burunlarıda iyi.
benim önerebileceğim bu hocalar iyidir.

ben de merak ediyorum lutfen memnun olmayanlar yazabilir mi empati yapın kızlar hadi bu yorumlara çok ihtiyacımız var

Muhammet dilberden iyi doktordur. Sana tavsiyem hemen karar vermemen Dr. Yusuf Can, emre ilhan felan da çok iyiler. iyice araştırmanı tavsiye ederim. Bende hepsi ile görüştür Yusuf CAN da yaptırmıştık. çok memnunum. Bir arkadaşımda Yusuf Hocaya ameliyat oldu oda memnundu. dr. emre ilhanada ameliyat olan tanıdıklarımız vardı onların burunlarıda iyi.
benim önerebileceğim bu hocalar iyidir.

O yakınlarınız yaptıralı ne kadar oldu nefwes probleni vs yaşıyorlarmı

Back
X