muhammet dilbere karar kıldım..

Citolesgen

Canım Kızım❤️
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
1.289
3.473
333
merhaba kızlar 2 yıl önce estetik oldum ama memnun değilim ayrıntıya girmeyeceğim. çok araştırdım ve 2 yılın sonunda muhammet beye karar kıldım. haftaya randevu alacağım kendisinden. bu süre zarfında nasıl ilerliyor muhammet beyle. yani muayene parası alacak mı. tasarım yapacak mı. hangi hastane olacak. ortalama fiyatları biliyordum ama şimdiki fiyatlarını bilmiyorum. beni hangi süreçler bekliyor hanımlar. yazarsanız çok sevinirim

merhaba,

ben henüz ameliyat olmadım ama Muhammet bey den herkes çok memnun. bende onda karar kıldım ama nisan veya mayıs gibi ameliyat olucam.revizyon olduğu için sizinki ekstra bir ameliyat oluyor galiba. yalnızca muayene ücreti aldıklarını biliyorum. 1 hafta önce aramıştım 200 TL ymiş. ilk ameliyat 8000-10000 arası birde onu sormuştum. ama revizyonda fiyat direk yükseliyor.

cevabın için teşekkür ederim canım. ortalama fiyatları biliyorum ama tam olarak güncel fiyatları bilmiyorum. revizyon ne kadardır diye.

Hayırlı bir karar olur inşallah. Ben de Allah kısmet ederse 8 Ocakta ameliyat olacağım :)
Sormak istedikleriniz varsa görüşme süreci için seve seve yardımcı olabilirim.

Hayırlı bir karar olur inşallah. Ben de Allah kısmet ederse 8 Ocakta ameliyat olacağım :)
Sormak istedikleriniz varsa görüşme süreci için seve seve yardımcı olabilirim.
canım teşekkür ederim. haftaya muayene olcağım ya ne zaman ameliyat tarihi verebilir en yakın zaman olarak. onu cok merak ediyorum

8 ocagi ben talep ettim daha erkene de verebilir diye dusunuyorum. Benim de ilk olacak bazen, ara ara korku geliyo

8 ocagi ben talep ettim daha erkene de verebilir diye dusunuyorum. Benim de ilk olacak bazen, ara ara korku geliyo
ameliyat gününü muayene olcağım zaman seçebiliyormuyuz. yoksa tasarım için tekrar mı gitmem gerekecek muyaneye. aşamalar nasıl kısaca yazarmısın canım

Ameliyat tarihini o gun netlestirebiliyosunuz.
Soyle oluyor, tasarim asamasinda istedigim ornekleri gosterdim ben o da sende su olur bu olmaz diye yonlendirdi. Tasarim, cizim yapmiyor doktor bey ki siz daha deneyimlisiniz ama bu normal bence.. Cizmek kolay da yapmak zor diye dusunuyorum..

demek haftaya gittiğimde ameliyat tarihi alabilciğim. benim de bir kac beğendiğim burun var onun yaptığı. onları göstericem kendisine. bakalım ne diyecek. umarım bana olur :) inşllah isteiğimiz buruncuklara kavuşuruz

şeklini beğenmiyorum. burnumda ufak bir çıkıntı oldu. üst kısmında o yuzden canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…