Zaten haber ensonhaber'den. Efsane başlıklarıyla ve yorumlarıyla tanınıyorlar biliyorsunuz.
Kaynak belirtilmemiş ya da ben göremiyorum.
Sonradan verilen link habere konu olan başörtüsüne tepki veren kadının videosu..
Tipik CHP zihniyeti ifadesini kim kullanmış onu göremedim ben..
Sonradan verilen link ensonhaber den olunca haber de oradan herhalde diye düşündüm ben.
Sonradan verilen link ensonhaber den olunca haber de oradan herhalde diye düşündüm ben.
Yazı nereden alıntılandı merak ettim açıkçası hangi CHP sever!!! kişi kendisi bilmek isterdim
Araştırmacı kişiliğim sayesinde kaynağı buldum diyosun yani
link neredense haber de oradan.. ensonhaber.com
hiç yanlı diye eleştirmeyin. herkes kendi yanlısının sitesinden paylaşıyor. yaptığımız şeyler için başkasına yapma diyemeyiz..
Yanlı diye eleştirmiyoruz, bu site mimli bir site, çok dalga konusu oldu attığı başlıklar yaptığı haberler. O yüzden dedim.
link neredense haber de oradan.. ensonhaber.com
hiç yanlı diye eleştirmeyin. herkes kendi yanlısının sitesinden paylaşıyor. yaptığımız şeyler için başkasına yapma diyemeyiz..
Haha tahmin etmiştim zaten o sitenin tarzına benziyordu, haberlere hep yorum katıyorlar ve kışkırtıcı başlıklar atıyorlar. Siteye girince de ulaştım habere.
dileyen mimlesin, dileyen cimlesin..
hem ben memnun olduğum bir haberi paylaştım, kaynak ne demiş, ne etmiş beni ilgilendirmez. insanlar sırf karşı tarafı kötüleyeyim diye, (özür dileyerek) bir tarafla gülünecek haberler paylaşıyor. kaynak çok da takılacak bir konu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?