• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muharrem İnce'den başörtü protestosuna tepki

yolcu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
3.017
477
0
Ankara
Halk TV'ye konuşan CHP'li İnce, başörtülü insanlara yapılan haksızlığı ilginç bir örnekle açıkladı.

Halk TV'de uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına katılan CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Parti'nin başörtüsünü artık bir koz olarak kullanamadığını, ancak tipik CHP zihniyetinin buna mahal verdiğini itiraf etti.

Muharrem İnce, sözlerine ilginç bir örnekle devam etti:

"Birgün Konak'ta başörtülü bir kızımız, Atatürk'ü anmak için tören alanına geldi. Oradan bir CHP'li teyze de' Senin ne işin var burada!' diye çıkıştı. Eyvah.. Eyvah.. O teyze AK Parti'ye gitseydi daha iyiydi.."

İnce'nin bahsettiği olay

[video]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ataturk-u-anma-toreninde-basortulu-ogrenciyi-aglattilar[/video]

Anlamadım ben ne demek istemiş?

Konuşmasını izlemedim ama burada okuduğum cümlelerinden anladığım kadarıyla bence böyle ayrıştırıcı kişileri CHP'de görmek istemiyorum onlar bizi yanlış anlıyor/biz doğru yansıtmıyor demek istemiş, olabilir.

Konuşmasını izlemedim ama burada okuduğum cümlelerinden anladığım kadarıyla bence böyle ayrıştırıcı kişileri CHP'de görmek istemiyorum onlar bizi yanlış anlıyor/biz doğru yansıtmıyor demek istemiş, olabilir.
güzel demiş o zaman. bende istemiyorum o tipleri chpde.
aynı şey akpli,ler içinde geçerrli. onlarda sanırım istemezler başı açık birine bu tarz yaklaşımı.
hoş aralarında böyle birine dün gece tanık oldum, ama bunlar istisna olur insallah...

Son düzenleme:

Ben de son cümleyi öyle anladım ama tipik chp zihniyeti falan ne alaka dedim. :44:

hakikaten de öyle insanlar var utanmasa başörtüsü yırtacaklar nasıl bir beyinle yetiştirlmişlerse başörtüsü namaz niyaz cehalet gelio ey ninem ey

İşte bu adamı bu bakış açısı için seviyorum...

güzel demiş o zaman. bende istemiyorum o tipleri chpde.
aynı şey akpli,ler içinde geçerrli. onlarda sanırım istemezler başı açık birine bu tarz yaklaşımı.
hoş aralarında böyle birine dün gece tanık oldum, ama bunlar istisna olur insallah...

Maalesef 2 tarafın da istisnaları (öyle umuyorum) karşı taraf tarafından o partinin kimliğiymiş gibi algılanıyor, daha doğrusu kendi düşüncelerini desteklemek adına öyle yansıtılıyor.

Aynen öyle insanlar var chp içinde ama azınlıkta olduğunu düşünüyorum mümkünse olmasınlar parti bu sebeple yeterince hırpalandı.
Muharrem İnce yi boşuna sevmiyorum...

Ben de son cümleyi öyle anladım ama tipik chp zihniyeti falan ne alaka dedim. :44:

"Tipik CHP zihniyeti" sözünü ben yazıyı yazanın yorumu olarak algıladım. Konuşmasını dinlemediğim için bu durum benim algım olarak kalıyor, kesin bir şey diyemiyorum. İzleyebilenler bu duruma açıklık getirebilir.

iyi de chp bu zamana kadar başörtüsünü sosyal hayattan kamudan silmek için her türlü çabayı gösterdi ..
ihlleri kaldırmaya uğraştı ,din adına ne varsa ortadan silmeye çalıştı .
şimdi teyzeye niye kızıyor ki .
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .
asıl teyze chp zihniyeti yüzünden böyle düşünür olmuş .
chpliler bu icraatları yapmasalardı o teyze de öyle düşünmezdi ama millete bunları empoze ettiler

Chp'nin adam akıllı konuşan tek siyasetçisi bu adam zaten, hatta politikasını beğendiğim siyasilerin başında gelir.

zaten o kısmın yazarın yorumu olduğu belli..

Konuyu açtığınız mesajda bu yorum kime ait olduğu belli olmadığından toplu halde Muharrem İnce nin yorumu gibi algılanabilir.
Tipik CHP zihniyeti ifadesi ve Muharrem İnce nin yorumu aynı yazıda olunca konuşmanın aslını yayınlamak en doğrusu bence.

Back
X