Muhasebe kursu

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.891
2.214
333
İyi geceler hanımlar
Ben lisans işletme mezunuyum. Mezun olalı 5 sene oldu. Evliyim, kızım var 3 yaşında. Seneye anaokuluna başlıcak.
Hiç iş tecrübem olmadı. Tecrübe istedikleri için. Şimdi evde de sıkılıyorum. Online muhasebe kursları oluyo onlara başlasam iş bulabilir miyim sizce. En azından program öğrenirim sertifikamda olur diye düşünüyorum 🤔 iş ilanlarına bakıyorum genelde program bilen ön muhasbeci aranıyo. Sizden de fikir alıyım dedim.

Ben muhasebe ilanı olan bir yere iş görüşmesine gittim. Mecburi işten ayrılacak kişi bilgisayar programı mezunuymuş. Yani tanıdığın varsa çok da önemli olmuyormuşun kanıtı. Alabilirsin muhasebe eğitimi işine yarar.

Ben muhasebe ilanı olan bir yere iş görüşmesine gittim. Mecburi işten ayrılacak kişi bilgisayar programı mezunuymuş. Yani tanıdığın varsa çok da önemli olmuyormuşun kanıtı. Alabilirsin muhasebe eğitimi işine yarar.
Ne yazık ki tanıdığım yok. Okulda da öğretilenler kağıt üstünde kaldı.

İşe yarıyor ben muhasebe işine girdiğim de ortaokul mezunuydum 3 aylık bir kurs gördüm sertifikamı aldım ve 3 yıl boyunca aynı yerde ön muhasebeciden biraz daha fazlasını yaparak çalıştım

Back
X