- 17 Mart 2015
- 678
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar;
Portföyden tahsil kısmı var oraya işlemen gerek.
Açıklamaya da ..... faktöringe verildi yazabilirsin.
tahsil? banka tahsil mi
bizde çekleri bankaya veriyoruz bazen. ben portföyde bekletiyorum.vadesi geldiğinde tahsil işlemi uyguluyorum.elden tahsil yapıyorum.kasaya yani.
Hayır.Pörtföyden tahsil kısmınatahsil? banka tahsil mi
mali müşaviriniz yok mu daha sağlıklı olur bi sorsanız ?çünkü banka tahsil yada çek çıkış cari hesaba var... ozaman banka tahsili de seçemiyorum ki banka fln seçmek lazım çünkü.bankayla işim yok.
Hangi programda İşleyeceksiniz?
Logo da ise adım adım yardımcı olayım.
bankaya verıyormus gıbı bır musterıye veıryormus gıbı ışlem yapman lazım o factorıng fırması ıcın carı açılması gerek sen cekı o fırmaya çıkman lazım hıc satıcıya cek çıkmadın mı aynı mantıkla. ekstra bır durum yok. ama tahsil olup olmadığını vadeyı al takıp etmen gerek factorıngten
evet faktoring firması cari hesap olmalı. çekin el değiştirdiğini düşüneceğiz. bende öyle düşündüm
bankaya verıyormus gıbı bır musterıye veıryormus gıbı ışlem yapman lazım o factorıng fırması ıcın carı açılması gerek sen cekı o fırmaya çıkman lazım hıc satıcıya cek çıkmadın mı aynı mantıkla. ekstra bır durum yok. ama tahsil olup olmadığını vadeyı al takıp etmen gerek factorıngten