• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muhasebeci maaş

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
isletme mezunuyum bi tekstil fabrikasinda muhasebe sorumlusu olarak baslayacagim henuz maas konusmadik sizce ne kadar istemeliyim sadece staj deneyimim var

Selam canim insallah hayirlisi olur is hayatinda. Bende onlisans menzunuym ve buyuk bi kurumsal firmada hic deneyimim yokken ise basladim. Baslarken bana asgari ucret vereceklerini soylediler bende cv olsun bana ilerisi icin diye kabul ettm cnku gercekten iyi bir firma. Ama ilk maasimi aldigmda soka ugradm 1500 lira maas aliyorum en az bence sende bu civarlarda soyleyebilirsin 1000 1500 tl alirsin zaten ilk basladign yerde Bnu soyledikten sonra onlar kendi fikirlerini soylerler zaten ama hedefimi cok kucuk tutmamalisin

Selam canim insallah hayirlisi olur is hayatinda. Bende onlisans menzunuym ve buyuk bi kurumsal firmada hic deneyimim yokken ise basladim. Baslarken bana asgari ucret vereceklerini soylediler bende cv olsun bana ilerisi icin diye kabul ettm cnku gercekten iyi bir firma. Ama ilk maasimi aldigmda soka ugradm 1500 lira maas aliyorum en az bence sende bu civarlarda soyleyebilirsin 1000 1500 tl alirsin zaten ilk basladign yerde Bnu soyledikten sonra onlar kendi fikirlerini soylerler zaten ama hedefimi cok kucuk tutmamalisin

ne kadar güzel :/ ama benim firmam küçük ölcekli bi firma ltd.şti yani okadar maaş vericeklerini ummam :/ 900-1000 arası düşünmüştüm

ne kadar güzel :/ ama benim firmam küçük ölcekli bi firma ltd.şti yani okadar maaş vericeklerini ummam :/ 900-1000 arası düşünmüştüm

Bence sen 1000 tl olarak soyle zaten onlar sana olan maasi vereceklerdir sadece seni olcuyorlar hem cok ucmamis olursun asgari ucretin biraz ustu olmus oluyor nasilsa

Deneyim olmadigi icin 1000 tl en fazla 1300 ama deneyimli olursan degisir.isi ogrenmeye bak

valla deneyimsiz olarak işe girmiştim 800tl artı yol parası alacaktım yani 900tl ama devam etmediğim için alamadım tabi :)
sen deneyimsizsen eğer 1000tl de bence

isletme mezunuyum bi tekstil fabrikasinda muhasebe sorumlusu olarak baslayacagim henuz maas konusmadik sizce ne kadar istemeliyim sadece staj deneyimim var

bence o kadar uçmaya gerek yok deneyimin yok sonuçta muhasebede mezuniyetten bile önemli deneyim 900 max. 1000 diye konuş işi öğrenince zam istiyiceğini de söyle

Back
X