Muhasebeci olanlar bakalir mi

meleknaz_123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
4
0
1
19
Şöyle anlatayım ben bir is yerinde çalıyorum sigorta için benden bazı belgeler istendi evli olduğumu çevremdeki hiç kimse bilmiyor akrabalarımda dahil is yerinde tanıdık biri var muhasebeci şimdi benden nüfus kayit örneği istedi ben bu kağıt üstünde oynama yapsam öyle versem bir de sigorta işlemleri sırasında öğrenebilir mi evli olduğumu bilgili kişiler cevap verip beni aydınlatırsanız çok çok sevinirim

Kağıt üzerinde oynama yapmak mıı?
Nasıl evli olduğunu bilmiyorlar???
Büyük ihtimalle öğrenirler..
Akrabanın ozel olarak açıp bakacagini zannetmem ama işlemler yapılırken falan anlasilmayacak bı durum değil yani, en basitinden soyad farkı bile anlaşılır

Soyadında oynama yapmasam normal sistemde gözükür mu bir sigorta işlemi yaparken sistemde görülebilir mi beni bu konular hakkında aydınlatırsanız çok sevinirim

Soyadında oynama yapmasam normal sistemde gözükür mu bir sigorta işlemi yaparken sistemde görülebilir mi beni bu konular hakkında aydınlatırsanız çok sevinirim
Bence goremez bizim kullandigimiz programda öyle bi alan yoktu biz isverenlere soruyorduk evli olup olmadigini agi icin ama sonra zaten agi kalkti

Sigorta girişinizi yaparken görecek tabi ki soyadınızı tc nizi girince yada maaşları ödeme zamanı isim soyisim çıkacak

Şöyle anlatayım ben bir is yerinde çalıyorum sigorta için benden bazı belgeler istendi evli olduğumu çevremdeki hiç kimse bilmiyor akrabalarımda dahil is yerinde tanıdık biri var muhasebeci şimdi benden nüfus kayit örneği istedi ben bu kağıt üstünde oynama yapsam öyle versem bir de sigorta işlemleri sırasında öğrenebilir mi evli olduğumu bilgili kişiler cevap verip beni aydınlatırsanız çok çok sevinirim

Yok artik bu evrakta sahtecilige girer sonra isyerleri e devlet istediklerinde kiziyoruz ama haklilar.

Öğrenirler tabii ki SGK işlemleri sırasında. Bunu muhasebeciden ziyade ik birimi öğrenir ilk başta bu arada. Ayrıca yeni gireceğiniz ise de evrakta sahtecilik yaparak girmeyin bir zahmet.

AGİ için iş yerine durumunuzu bildirmeniz gerekiyor.
Resmi belgede sahtecilik yapmanın yanı sıra işyerinin yalan beyanda bulunmasına ve vergi cezalarına kadar gidebilir bunlar.
İş yeri sizi işten çıkarabilir, yüz kızartıcı çıkış kodu verebilir.
Evli olduğunuzu gizlemek için sahte belge vermek pek mantıklı değil.

Back
X