• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek mi Kalmak mı(Ya Duyulursa Korkusu)

Kadınlar boşandıktan sonra da eski eşlerinin soyadını kullanabilirler. Evlenmeden önceki soyadlarına dönmek zorunda değiller.

Kadına bir şey söylemeyin sakın. Kendi huzurunuzu kaçırırsınız. Boşanmış olsa da, olmasa da, boşanıp barışmış vs gibi farklı durumlar olsa da o oklar size döner söylerseniz.

Endişeleriniz bence yersiz. Adamla ilişkinizi bilen birileri yoksa adam kendi gidip söylemez ben bu kadınla flört ettim diye.

Normalde Ezgi nin eşinin sizin eski sevgiliniz olduğunu bilmenize imkan yoktu fsrkındasınız değil mi ?! Bu kadar kurcalamasanız zaten eski sevgilinizin (siz zaten önceden bitirmişsiniz) bu kadının kocası olduğunu bilmenize imkan yok..yine bilmiyor gibi yapın .Siz zaten tüm bunlardan bağımsız olarak adamdan ayrılmışsınız ..arayıp hesap filan da sormayın

Akraba olabilirler yada ne bileyim kurum kartinida değiştirmemiz olabilir

Yada evli de olabilirler hiçbir fikrim yok sadece üstümde rahatsizlik verici kaygılanma sebep olacak bi his var bazen diyorum sacmalama herhalde gidip eşine boyle boyle diye anlatacak değil sonrası da nasıl emin olayım yapmayacağınız diyorum
Boşanmada soyadını degistirmek zorunda degilsin eski eşinin soyadiyla kalabiliyorsun

Back
X