M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
bende işletme okuyorum ve tüm derslerim çok ii olduğu halde geçen sene yönetim muhasebesinden kaldım
sınav kağıtlarıma baktım hoca hiç gidişata falan bakmamış kafadan çizmiş herşeyi
ben bide şuna üzülüyorum ortalamayı en son gün yalvar yakar 33e indirdiler bende 31le kaldım
ayrıca hiç haketmiodum böle bi sonucu şimdi 2.dönem tekrardan alıcam o dersi ve o dersi veren tek hoca var bu sene uğraş dur o adamla düşündükçe bende sinir oluorm ama yapıcak bişe yok
canım muhasebe dersi sadece mali müşavirler için gerekli değil ki:1no2: sen işletme okuyorsun ve bir işletmenin muhasebesiz dönebileceğini düşünüyo musun? en ufak bir marketin dahi muhasebesi var..muhasebe mantığını öğrenmeden bir işletmeye hakim olamazsın..senin bölümünde işletmeyle ilgili tüm dersleri almak zorundasın..iktisat, insan kaynakları hatta psikoloji dahi bu işle ilgili sen insanlarla çalışacaksın ve seni çok yönlü yetiştirmek zorundalar sen sadece bankacı olacaksın ya da mali müşavir olacaksın diye bişey yok bi işletmenin muhasebesini tutabilir ya da yöneticiliğini yapabilirsina.s
muhasebe zor bir derstir ama mantığını öğrenince çok zevklidir ve çalıştıkça anlarsın..kendini bu kadar bunaltma altı üstü bir sınav bu yıl olmadı seneye geçersin mutlaka bitirirsin o okulua.s.
öncelikle saol cnm yorumun için a.s.
tabi önemli muhasebe bizim için,ama çok fazla muhasebe var ya işletmeci muhasebe defteri tutmaz ki muhasebeciye tutturur
bu kadar derine inmeye ne gerek var
tamam indik diyelim ben özel derste alıyorum ve sınavda kendimden emin şekilde yapıyorum ama sonuç berbat
ayrıca hocayla konuşsam daha kötü olacak çünkü beş altıncı kez bu sınava girenler var hoca her seferinde gülerek seneyede bekleriz sizi diyor öğrencilere sınav zamanı
biliyor herkesin kalacağını ve o kadar kişinin kalması normal miii o çok iyi anlatıyorda biz mi anlamıyoruz
şu muhasebe sınavlarını bir geçsem hayatta yüzünü görmek istemem asla ama asla heleki muhasebeci olmak falan Allah yazdıysa bozsun yani o derece nefret ettim artık
çalışıpta olmayınca daha kötü oluyor ve yarınki sınava bile girmek istemiyorum artık offfffffffffffffffffffffffffff çok zorrrr senağlama
Meslek yüksek okulu Muhasebe bitirdim
birde bana sor nasıl bitirdim saçlarım beyazladı desem
inanırmısın... muhasebenin her türlüsünü gördüm...
muhasebeyi sevmeden bu bölüm ya da bu dersten geçilmez.
O zaman ben bu dersten geçersem muhasebeyi sevmeden geçen tek kişi olcam sanırım :teytey:
genel muhasebe
dönem sonu muhasebe
şirketler muhasebesi
bilgisayarlı muhasebe
bu derslerin hepsinden kaldım kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?