- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi muhendiskizimiz
Azmin sonuTutkuuuu bu canim tarif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azmin sonuTutkuuuu bu canim tarif
Sen baslamissin sanirim bi kullan bakalim ne olacak :))Doa kozmetikten aldim ben butun malzemeleri :)
Evett ilk uygulamayi dün yaptim :) insaAllah faydasi olur. Sadece diplere suruluyo.Sen baslamissin sanirim bi kullan bakalim ne olacak :))
Haftada kac dega yapiliyor kiEvett ilk uygulamayi dün yaptim :) insaAllah faydasi olur. Sadece diplere suruluyo.
Her banyodan once diplere surup 10dk bekleniyor ben icine c vitamini koymadgm icin daha fazla bekletiyorum c vitamini hemen bozulan bi vitamin onu eklemedim. 2 gunde bir banyo yapildgni dusunursek haftada 3 fln.Haftada kac dega yapiliyor ki
Anlasim.canim.tesekkurler :)Her banyodan once diplere surup 10dk bekleniyor ben icine c vitamini koymadgm icin daha fazla bekletiyorum c vitamini hemen bozulan bi vitamin onu eklemedim. 2 gunde bir banyo yapildgni dusunursek haftada 3 fln.
Bende normalde hask kullanıyorum ama arınmadıını anlayınca annemin şampuanını kullandım. Hask daha doğal içerikli olduğu için yeterli gelmez mantığıyla ama yok arınmadı ki en son sabunla yıkadım sinirden. Islatmadan kremleyince de güzel durulanmasını sağlıyor. Ama restorexde aklımda bulunsun yazın kullanıyordum çokta memnundum. Sonra kışın nemlendirmesi yeterli gelemyince haskı denemeye karar verdim. Gerçi o da yeterli gelmedi maalesefSaç tipin ne olursa olsun mutlaka 1 tane yağlı saçlar için/arındırıcı şampuan lazım yağ bakımı yaparken. Benim saçım normalde kuru ve bazı yağlar gerçekten durularken bela oluyor, sığır iliği kullanırken keşfettim annemin evde yarım restorexi vardı yağlı saçlar için ilk şampuanı onunla yapıp sonra 1 kezde kendi kullandığım şampuanla köpürtüp duruluyordum, hiçbir şekilde kalıntı olmuyor. Tavsiye ederim denemenizi![]()
Redist guzel arindiriyor canimBende normalde hask kullanıyorum ama arınmadıını anlayınca annemin şampuanını kullandım. Hask daha doğal içerikli olduğu için yeterli gelmez mantığıyla ama yok arınmadı ki en son sabunla yıkadım sinirden. Islatmadan kremleyince de güzel durulanmasını sağlıyor. Ama restorexde aklımda bulunsun yazın kullanıyordum çokta memnundum. Sonra kışın nemlendirmesi yeterli gelemyince haskı denemeye karar verdim. Gerçi o da yeterli gelmedi maaleseftavsiyen için ise teşekkür ederim
![]()
bende snein gibiyim aynı şekilde benimde zaten yıpranıktı zor toparladım bunbakım kürlerle saç uçlarım döküldü bende bırakmayı düşünüyorum ama havuç kürü iyi geldi sanki bence onu deneKızlar yeniden merhaba. Yazmayalı uzun zaman oldu yazmasam da yaptığım bakımları bırakmadım. Her türlü şeyi denedim yağ bakımları,sinameki, dax, soğan kürü, lavanta kürü, zeytinyağı düzenli uyguladığıö halde hiç birinden sonuç alamadım yani uzama hızımda hiç bir değişiklik olmadı ve daha çok saçımı yoruyomuş hissiyle hepsini bıraktım. Çok kuru bir saç yapısına sahibim ve ben bakım yaptıkça saçlarım daha da çok sağlığını kaybetti. Saçlarım 4 gün sonunda falan anca yağlanıyor tabi bende 4 gün bekleyemiyorum yağlanması için. Kürlerden bi sonuç alabiliceğimi düşünmüyorum artık. Onun yerine saçımı yormadan kırılmasını ve dökülmesini önleyecek uzatmasına da yardımcı olacak nem sağlayacak bakım önerilerinize ve ürünlerine ihtiyacım var. Şampuan serum doğal bakımlar.. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim![]()
Nasıl uyguluyorsun havuç kürünü ben yumurta kokusundan nefret ederim. Normal şekliyle uygulayamam o yüzden. Artık kürlerden umudum kalmadı daha çok bakım önerisi istiyorum aslınd canım. Normal hızında uzasın iyi bir bakımla en azından kırık oluşmasını önleyelim.bende snein gibiyim aynı şekilde benimde zaten yıpranıktı zor toparladım bunbakım kürlerle saç uçlarım döküldü bende bırakmayı düşünüyorum ama havuç kürü iyi geldi sanki bence onu dene
aynen doğru ben aynı yazıldığı gibi uyguluyorum kür daha çpk uzattı benimde yağlarfan umudum kalmadıNasıl uyguluyorsun havuç kürünü ben yumurta kokusundan nefret ederim. Normal şekliyle uygulayamam o yüzden. Artık kürlerden umudum kalmadı daha çok bakım önerisi istiyorum aslınd canım. Normal hızında uzasın iyi bir bakımla en azından kırık oluşmasını önleyelim.