Muhitdin eski burun ameliyati

Sonuçtan memnun musunuz? Bende revizyon için araştırıyorum muhitdin beyi? İnce deri mi kalın derili mi burnunuz? Birde ücretleri ne kadar ?
henüz 1 bucuk ayım falan yeni dolacak suana kadar gecirdiğim sürecten ve sonuctan memnunum ben revizyon icin nasıl bi fiyat cıkar bilemiyorum benim ilk ameliyatımdı dilerseniz özelden fiyat vereyim belki buraya yazmam doğru değildir bilemiyorum. doktorum bana ince ya da kalın derilisin demedi anca k bence ince deriliyim

Daha önce burada burnumu harika yaptı deyip foto atab birinin burunda mandal burun deformitesi gördüm ben, güvenim biranda sıfırlanıverdi. Ki ilerleyen günlerde burnundaki kusur daha da göze batacak hale gelecek muhtemelen. Burada onu öven mesajlar da hiç samimi gelmedi bana, aşırı reklam kokuyor...
çok araştırarak gittim muhitdin hocaya suan bunu duyunca biraz üzüldüm ve tedirgin oldum acıkcası:( benim henüz yeni 1 bucuk ayım dolacak şuan hic bi problem görünmüyo cook memnunum simdiye kadar ki sürecten insallah bi sorunla karaılasmam🙏🏻

Daha önce burada burnumu harika yaptı deyip foto atab birinin burunda mandal burun deformitesi gördüm ben, güvenim biranda sıfırlanıverdi. Ki ilerleyen günlerde burnundaki kusur daha da göze batacak hale gelecek muhtemelen. Burada onu öven mesajlar da hiç samimi gelmedi bana, aşırı reklam kokuyor...
Açıkcası bende şaşırdım başka sitelerde de hakkında çok iyi yorumlar var çünkü , bir fotodan eğer o kişi de şikayetçi değilse hoca için olumsuz konuşmak doğru değil, hocaya ameliyat olan kişilerin yorumu önemli burada.

Açıkcası bende şaşırdım başka sitelerde de hakkında çok iyi yorumlar var çünkü , bir fotodan eğer o kişi de şikayetçi değilse hoca için olumsuz konuşmak doğru değil, hocaya ameliyat olan kişilerin yorumu önemli burada.
Arkadaşım burnu cimdiklenmiş gibi duruyordu, bu estetik hatasıdır, hastanın bunu farketmemesi bunu değiştirmez; ama bir doktor böyle bir hata yapıyorsa o doktor için benim gözümde büyük bir eksidir. Ama her burnumu harika yaptı, diye yorum yapanı ciddiye almamak gerekiyor fotoğraf görmeden diye bir düşünceye vardım bu olaydan sonra. Ben o doktoru tanımam, bilmem, yaptığı işedir benim lafım.

Arkadaşım burnu cimdiklenmiş gibi duruyordu, bu estetik hatasıdır, hastanın bunu farketmemesi bunu değiştirmez; ama bir doktor böyle bir hata yapıyorsa o doktor için benim gözümde büyük bir eksidir. Ama her burnumu harika yaptı, diye yorum yapanı ciddiye almamak gerekiyor fotoğraf görmeden diye bir düşünceye vardım bu olaydan sonra. Ben o doktoru tanımam, bilmem, yaptığı işedir benim lafım.
aylin hanım söylediklerinize gercekten sasırdım mesajlarınızı inceledim biraz bence siz kendi doktorunuza bi eksi koymalısınız önce lakin cimdiklenmiş gibi duran burun sizin galiba ve devlette ameliyat oldugunuzu yazmıssınız bilemiyorum karalamanız bana biraz gercekci gelmedi ben muhitdin hocanın bizzat hastasıyım sayısız hastasıyla karsılastım görüstüm muayenehanesinde yüzü gülmeyen bir kisiyle karsılasmadım ki bunlardan biri de benim 1 bucuk aylık haliyle bile burnuma hayranım dileyen olursa fotografta atabilirim:)

Merhaba bana fotoğraf atabilir misiniz acaba bir de herhangi bi sorun yaşadınız mı uzun dönemde

Back
X