Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün önce muhitdin hocama burun estetiği ameliyatı oldum ameliyattan önce en başta hocaniza güvenmek önemli ve muhitdin hocam bu güveni sonuna kadar veriyo. Ameliyattan çıktığımda bir kere bile ağrı hissetmedim morluk hiç yoktu ödem bile çok az oluştu tampon en büyük korkulu ruyamdi tamponu ertesi gün çekti ve hiç bir şekilde ne acı hissettim nede başka birşey. Tampon çıkar çıkmaz nefes alıp vermede hiç bi şekilde sorunlarım olmadı. Bunların hepsi de muhittin hocam sayesinde ne kadar teşekkür etsem az kesinlikle burun estetiği dendiğinde akla ilk gelecek olan Isimm muhittin eski olmalıEvet arkadaslar doktirunyz hakkindaki yorumlarinuz nedir...
Ben varım,10.günüm..neden hiiç resm yok kıııı![]()
çok teşekkürler. sayenizde muhittin hocanın yaptığı bir burun gördük. çok doğal estetik yapılmamış gibi duruyor. ancak merak ettiğim bir konu var burnunuzun eski halini görmemiz mümkün müdür acaba? gerekirse özelden de atabilirsiniz. teşekkürler. bu arada yeni üyeyim. merhaba herkese
ne kadar ?MAİL ATTIM KENDİSİ SAOLSUN DÖNDÜLER fakat fiatı bütcemi aşıyor daha uygun doktorlar aramam lazım
valla baya olduydu hatırlamıyorum. ben aralıkta başka bi doktora oldumne kadar ?
resim gorebilirmiyim özelden yollarmışsınızSize sormustum resim gondermistiniz bende oldum akabinde. 3.ayima girdim. Muhiddin hoca bi harika. Eli cok hafif bu surecte hic agri cekmedim. O kadar dogal yapti ki cogu kimse farketmiyo. Ayrica en cok korktugum konu mimiklerimin yuz ifademin degismesiydi. Muhittin hoca bu konuda bir numara. Gram ifadem degismedi. Ilk 2 ay nefes sikintisi yasadim sadece yani bi acildi bi kapandi burnum. Son 1 aydir o kadar guzel nefes aliyorum ki.hatta onceden nefes aldigimi saniyormusum. Ben cok buyuk bi degisiklik istemedim. Doktorum da oyle yapti.cok memnun kaldim siddetle tavsiye ederim.
cok doğal hoş olmus önemli olan da bu zaten. yeni resimleriniz varmi özelden atarmışsınızSonuçlar başarılıydı ama dediğiniz gibi bu birazda bireysel,tabi öncesi burunda önemli,bende doğal olsun çok kavis çok kalkıklık olmasın istedim..birkaç örnek seçtim sağolsun hocada onlar gibi istediğim şekilde yaptı
bende bu muhitdin beye ameliyat olmayi dusunuorumda mumkunse resim yukleyebilirmisinizSize sormustum resim gondermistiniz bende oldum akabinde. 3.ayima girdim. Muhiddin hoca bi harika. Eli cok hafif bu surecte hic agri cekmedim. O kadar dogal yapti ki cogu kimse farketmiyo. Ayrica en cok korktugum konu mimiklerimin yuz ifademin degismesiydi. Muhittin hoca bu konuda bir numara. Gram ifadem degismedi. Ilk 2 ay nefes sikintisi yasadim sadece yani bi acildi bi kapandi burnum. Son 1 aydir o kadar guzel nefes aliyorum ki.hatta onceden nefes aldigimi saniyormusum. Ben cok buyuk bi degisiklik istemedim. Doktorum da oyle yapti.cok memnun kaldim siddetle tavsiye ederim.
Merhabalar ben de muhittin hocaya burun estetiği olmak istiyorum siz memnun kaldınız mı rica etsem fotoğraflarınızı bana atabilirmisinizSize sormustum resim gondermistiniz bende oldum akabinde. 3.ayima girdim. Muhiddin hoca bi harika. Eli cok hafif bu surecte hic agri cekmedim. O kadar dogal yapti ki cogu kimse farketmiyo. Ayrica en cok korktugum konu mimiklerimin yuz ifademin degismesiydi. Muhittin hoca bu konuda bir numara. Gram ifadem degismedi. Ilk 2 ay nefes sikintisi yasadim sadece yani bi acildi bi kapandi burnum. Son 1 aydir o kadar guzel nefes aliyorum ki.hatta onceden nefes aldigimi saniyormusum. Ben cok buyuk bi degisiklik istemedim. Doktorum da oyle yapti.cok memnun kaldim siddetle tavsiye ederim.